A Matuzalem több mint egy flavonoid komplex.

Az öregedés hatásai

Az öregedést a szabadgyökök befolyásolják inkább. Ugyancsak 100 év feletti átlagos életkorral kecsegtetnek a Florida Egyetem és a Wisconsin Egyetem kutatói, akik viszont egészen más eredményre jutottak vizsgálataik közben. Ők az öregedés lassítására nem enzimek bevitelét, hanem megfelelő mennyiségű testmozgást és diétát ajánlanak.

Egy korábbi Science magazinban megjelent tanulmányukban azt állították: nem az oxidatív stressz, a szabadgyökök és az antioxidánsok kialakuló egyensúlyzavar lehet az öregedés fő okozója, hanem az a mutáció, mely a mitokondriumban megy végbe a túlsúlyosság és a mozgáshiány miatt.

Szintén egereken végzett kísérletekkel azt mutatták ki, hogy a fejlettebb sejtekben energiafeldolgozó gyárként" üzemelő mitokondrium mutációinak felgyülemlése a programozott sejthalál egyik változatához, az apoptózishoz, és összességében lényeges életkorcsökkenéshez vezet.

A vizsgált egerekben ugyanis szabad utat adtak a mutációknak, ezáltal azok szabadon "garázdálkodhattak". Az eredmény: egereik az átlagos életkor harmada körül, 8-9 hét után kimúltak.

A mitokondriumban végbemenő mutációk fő okozója az egészségtelen táplálkozás és a kevés mozgás, ezért az orvosok szerint sok mozgás és szigorú diéta lehet a hosszú élet titka.

Mindkét kutatás tagjai elismerik, hogy az öregedés okaként nem lehet kizárólag egyetlen faktort megjelölni, hiszen egy rendkívül komplex folyamatról van szó. A legújabb eredmények vizsgálatánál nem szabad elfelejteni, hogy abban, hogy valaki milyen hosszan él, nagy szerepük van a géneknek, a környezetnek, amelyben az egy-egy ember él, az ételeknek, melyeket elfogyaszt, a stressznek és más életmódbeli hatásoknak is.

A két fajta Matuzsálem tabletta

Matuzalem InternalMatuzsálem Internál
Tabletta belső fogyasztásra.
A tablettát le kell nyelni, a gyomorban szívódik fel a Matuzsálem.

Matuzalem SublingualMatuzsálem Sublingual
Tabletta nyelv alá.
A tablettát el kell szopogatni, a nyelv alatt a nyálkahártyán szívódik fel a Matuzsálem.

Matuzalem fogyasztásSzedési javaslat
Javaslatok a Matuzalem fogyasztásához. Mennyit fogyasszunk a Matuzsálemből?
Matuzsálem rendelésMatuzálem rendelés
Rendelje meg még ma a Matuzalem tablettát, ingyenes kiszállítással
A Matuzsálem gyógyhatásaiErősebb Immunrendszer
Immunerősítő étrend. A Matuzalem készítményben lévő szabadgyökök.
Vásárlói véleményekVélemények
Fogyasztók véleményei a Matuzalem tabletta fogyasztása után.


Szakemberek Engedélyek Tabletta rendelés Vélemények Rákgyógyítás Letölthető Céginfó TETEJÉRE
Telefonos segítség
+36 70 / 7733 059
Gyorsrendelés
Rendelés itt!
Matuzalem.co.hu © Minden jog fenntartva
Kérem értesítsenek, ha vannak akciók