A Matuzalem a rák elleni küzdelemben segíthet.

Mit tehetünk a Rák ellen?

A rák problémája senkit sem hagyhat és nem is hagy közömbösen, hiszen évről-évre növekszik előfordulási aránya. Mindez súlyosan érint mindannyiunkat. Mit tehetünk, hogy elkerüljük a bajt és eredményesen küzdjünk a rák ellen?
A rák gyakoriságának okát kereshetjük kemizált, agyo nszennyezett világunk, szüntelenül felénk áradó rákkeltő anyagaiban, de ugyanakkor az ipari civilizációban élő ember által kialak ított, életmód rendszerében is. A környezeti szennyezések és az egyén mikroklímája együttesen potenciális fenyegetettséget okoz.

Rák ellenVigaszt és biztonságot jelent, hogy az emberi szervezet immunrendszere véd az ártalmaktól, a kórokozóktól, még a ráktól is. Hatékonyságát csökkentheti, idővel meg is béníthatja az erősen rákkeltő környezet, sugárzó és egyéb hatásaival, az anyagi javakat hajszoló, halmozott stresszel élő, egészségével nem törődő ember. Az egészséges szervezet azonban képes arra, hogy a terhelésekkel megbirkózzon.

Gondoljunk az őserdők mélyén élő bennszülöttekre, akik még hírből sem ismerik a rákot. Kutatók keresték a titkát, mi akadályozza meg a rákos sejtek kialakulását Peru őserdeiben élő indián törzsaknél?
A behatóbb elemzések arra engedtek következtetni, hogy például olyan trópusi és szubtrópusi növényi eredetű táplálékot fogyasztanak, mint például az erős antioxidáns tea, melynek emellett még igen erős immunerősítő hatása is van, így segíti a szervezetet a rák kialakulásával szemben. Nem véletlen tehát, hogy a Matuzalem készítmény alapját pont fermentált zöld tea kivonatából állították össze.

Egészségi állapotunkat befolyásoló számtalan negatív tényező ellenére, kiemelendő megoldásnak tekinthető a rák ellen a megelőzés. Remény mindenesetre van, de rendkívül nagy szükség van arra, hogy a káros tendenciákat megváltoztassuk! A rákos megbetegedés igen összetett folyamat eredményaként jöhet létre: életkor, hajlam, csökkent ellenálló képesség, kancerogén (sugárzó) terhelés, stb.

Az amerikai Nemzeti Rákkutató Intézet szerint a megbetegedések mintegy fele kiküszöbölhető, egyszerű életmódbeli változtatással és megfelelő táplálkozással!
A rákot nehéz gyógyitani, de megelőzése minden egészséges ember számára adott! Bár, a rákos megbetegedések kóros kialakulására és a klváltó okokra vonatkozó tudományos ismeretek még messze vannak a teljességtől, mégis tekintélyes tapasztalati tudás gyűlt össze, melyek által lehetőségünk van arra, hogy csökkentsük a betegség kockázatait!

Fekete tea rák ellenA kóros elváltozások ismert okaira feltétlenül érdemes odafigyelnünk. Az egészséges sejtek kóros elváltozásában szerepe lehet a természetes hajlamnak, bár ez nem jelentheti azt, hogya rák öröklődik. A szervezet biológiai egyensúlyának megbontásához vezethet a helytelen táplálkozás, így a telítetlen állati sírok túlzott fogyasztása, a denaturált élelmiszerek okozta anyagcsere zavarok, valószínűsíthető a vitaminhiányos állapotok fennállása, a krónikus székrekedés és a bélflóra károsodás okozta erjedési folyamatok egyaránt. Gondoljunk az oxigénhiányos munkakörülm ényekre, a zárt, rossz levegőjű helyiségek, ártalmas gázok, radioaktivitás hatásaira.

Ismert a rákkeltő színezőanyagok, élelmiszertartósítók káros hatása. Nem is beszélve az ólom-, arzén-, réz- tartalmú növényvédő szerekről. Mindezeken túl érdemes kiemelni a görcsös, feszült állapotokat, a depreszsziót, melyek lassítják az anyagcserét.
Az állandó harag, bosszúság gátolja a sejtek működését.

Összegezve mindenekelőtt kerülni kell a rákkeltő hatásokat: például nikotin, szintetikus gyógyszerek többségét, a mesterséges színező- és aromaanyagokat tartalmazó ételeket és italokat. Kerülni kell a fokozott fizikai és lelki megterheléseket. A lelki élet kihat a fizikai erőnlétre, de ne felejtsük, hogy az öröm és a remény kitűnő "erősítők".

Rák ellen a Matuzalemmel30-35 év feletti embernek negyedévente egy doboz Matuzalem (30 tabletta) szedése ajánlható. Ebben a korban a növekedési folyamatok befejeztével az emberi szervezetben elkezdődik a hanyatlás, vagyis az öregedési folyamat.

Szemléletváltás a rák ellenes harcban

Napjainkban, a népesség kritikus egészségi állapota, megkérdőjelezi a technikán alapuló medicinát, főleg krónikus betegségek esetén, egyre csökken a fejlett orvostudományi eljárásokba, a gyógyítás korlátlan lehetőségébe vetett hit. Ennek megnyilvánulási formái az alternatív gyógymódok, a természetgyógyászat térhóditása.

Leszögezhető, hogy a rákgyógyítás hatalmas és félelmetes probléma. Figyelembe véve, hogy a rák rizikófaktorok száma, várhatóan emelkedni fog a technikai civilizáció további fokozásával, várható a daganatos betegek számának rohamos növekedése is.

Rák ellen táplálkozássalA rák ellen lényeges szemlélet váitásra van szüksége minden embernek, ha mindezektől a problémáktól messze szeretne kerülni. Mindaddig amíg egészségesek vagyunk, nem akarjuk tudomásul venni, hogy esetleg amit eszünk, az valóban ártalmas. Nem hisszük
el, hogy a betegség minket is utólérhet, azt gondoljuk, ha megbetegszünk, majd az orvos meggyógyít bennünket. Tudjuk, de nem akarjuk magunkévá tenni például a dohányzás, az alkohol egészség károsító hatását. Úgy is mondhatjuk, irracionálisan gondolkodunk minderről.

A társadalomnak, a politikának, a gazdasági döntéseknek is meg kell változtatnia nézőpontját e téren, nemcsak az egyénnek. Hiába tesz meg az ember, legjobb ismerete szerint minden óvintézkedést egészsége megóvása érdekében, ha szennyező kemikáliák között kénytelen élni.

A rákellenes küzdelem igen gyenge pontja hazánknak is. Elég megnézni a világ statisztikai adatait, és látható, hogy a daganatos halálozás terén a férfiak az első, a nők a harmadik helyet foglalják el. A rosszindulatú daganatos betegségek elsőleges megelőzése a rákkeltő tényezők távoltartása, az egészséges táplálkozási szokások és életmód kialakítása lenne, mely igen bonyolult feladat. Ezeken a területeken nagy lemaradás tapasztalható, nemcsak hazánkban, de világszerte is.
A rák ellen kiemelten fontos szerepe van a megelőzéseknek, a különböző szűréseknek, melyet egészségügyi kormányzatunk egyre szélesebb körben biztosít lakosságunknak. Meg kell végre értenünk, hogy a prevenció, egészségünk megőrzését szolgálja, és feltétlenül szükséges. Ha már a rák kialakulását nem is tudjuk megakadályozni, legalább a klinikai tünetek megjelenése előtt, kíséreljük meg felismerni azt!

A különböző vizsgálatokkal a leggyakoribb rákfajták időbeni felismerése lehetséges: tüdőrák, emlő-, gyomorvastag- és végbél-, bőr-, prosztata-, méhnyak-, ajak- és szájüregi rákok. Az adatok azt mutatják, hogy Magyarországon a gyomorrákos betegek száma csökkent az utóbbi években, ezzel szemben emelkedett a vastagbélrákos megbetegedések száma. Immár ez a rákfajta a második helyen áll a rosszindulatú daganatok között. Ennek a betegségnek a kialakulásában kiemeit szerep jut a helytelen táplálkozásnak, a mozgásszegény életmódnak, mely tartós székrekedéssel is társul. A példánál maradva közismert, hogy a vastagbélrák szűrése még annyira sem elfogadott a lakosság körében, mint a méhnyak szűrés.

A nők körében első helyen, a mellrák, az emlőődaganatok állnak. Bármennyire megdöbbentő, de a pszichológiai vizsgálatok szerint, a nők jobban félnek mellük elvesztésétől, mint a daganatos betegségtől.

A rák ellenes MatuzalemFelelősek vagyunk a saját életünkért. És családban annak biztonságáért. Az okos ember előre gondolkodik!
Az idős emberek döntő többsége életének utolsó néhány évében költi a legtöbbet gyógyításra, gyógyszer vásárlására!

Az egészségügyi ellátásában a szűrések, bár komoly anyagi ráfordítást igényelnek, még mindig olcsóbbak, mint a rákbetegség kezelésére fordított összegek, mely úgy a beteg, mint a társadalom számára komoly erőpróba.

Matuzalem InternalMatuzsálem Internál
Tabletta belső fogyasztásra.
A tablettát le kell nyelni, a gyomorban szívódik fel a Matuzsálem.

Matuzalem SublingualMatuzsálem Sublingual
Tabletta nyelv alá.
A tablettát el kell szopogatni, a nyelv alatt a nyálkahártyán szívódik fel a Matuzsálem.

FIGYELMEZTETŐ: Kérjük vegye figyelembe, hogy a Matuzsálem tabletta nem gyógyszer. A weboldalunkon gyógyhatásról pozitív állítást nem teszünk! Ezen a weboldalon kizárólag a Matuzsálemmel folytatott fejlesztési és kutatási eredményeket tesszük közre közérthető formában!

Matuzalem fogyasztásSzedési javaslat
Javaslatok a Matuzalem fogyasztásához. Mennyit fogyasszunk a Matuzsálemből?
Matuzsálem rendelésMatuzálem rendelés
Rendelje meg még ma a Matuzalem tablettát, ingyenes kiszállítással


Matuzsálem rák ellen
Ide kattintva rendelheti meg a Matuzalemet, 1 perc alatt!

Ingyenes kiszállítás

Cikkek az Egészségről

MatuzalemÖregedés lassítás
A sejtek öregedésének lassítása a flavonoidok jelentőségel.
Matuzsálem tablettaA hosszú élet titka
Úgy tűnik, az antioxidánsokban rejlik a hosszú élet titka.
Matuzalem flavonoidokAz Alkohol és a Nitrát
Hogyan járul hozzá az alkohol és a nitrátok, a rák kialakulásához.
Matuzalem elhízás ellenElhízás és rákkockázat
A túlsúlyosság lehet a daganat kialakulásának oka.
Rák ellenRák esetén
Küzdjön a rák ellen hatékonyan, a természet erejével!
Öregedés ellenÖregedésgátló hatás
Lassítsa le sejtjeinek öregedési ütemét, maradjon hosszan fiatal.
A Matuzsálemnek az immunerősítő hatásaImmunerősítés
Erősítse immunrendszerét, csökkentse a kockázatot.
Antioxidáns hatás
A flavonoidok erős antioxidánsok, bennük rejlik a hosszú élet titka.
Tudatos és egészséges táplálkozásRák ellen táplálkozással
A hosszú élet alapja a tudatosan is egészséges táplálkozás elérése.
Világszabadalommal védett Wipo díjas termék
Információk a Daganatokról
Agydaganat
Az agydaganat jelei, az agy- daganatok tünetei, az agytumor..
Bélrák tüneteiBélrák
A bélrák kialakulásának okai, a bélrák tünetei, bélrák kezelése.
Bőrrák tünetek jeleiBőrrák
A bőrrák tünetek, a bőrrák tünetei, bőrrák kezelés, a melnoma.
Gyomorrák tünetei jeleiGyomorrák
A gyomorrák tünetei, a gyomorrák jelei, tudnivalók gyomorrákról.
Hasnyálmirigy rákHasnyálmirigyrák
A hasnyálmirigy daganat tünetei, a hasnyálmirigyrák orvosi kezelése.
Hererák jelei tüneteiHererák
A hererák tünetei, a heredaganat jelei, a hererák tudnivalók.
Nyirokmirigy rák, daganatHúgyhólyagrák
A húgyhólyag daganat kezelése, húgyhólyagrák tünetek.
Nyirokmirigy rák, daganatLeukémia
A leukémia tünetei és kezelése, leukémia gyógyítás.
Májrák tünetei kezeléseMájrák
A májdaganat kialakulásának okai, a májrák tünetei és kezelése.
Mellrák tünetei, jeleiMéhrák
A méhrák kezelése, a méhrák tünetei és megelőzése, gyógyítása.
Mellrák tünetei, jeleiMellrák
A mellrák kialakulása, a mellrák tünetei, jelei, mellrák gyógyítás.
Mellrák tünetei, jeleiNyelőcsőrák
A nyelőcsőrák tünetei és kezelése, nyelőcső rák gyógyítás.
Nyirokmirigy rák, daganatNyirokmirigy rák
A nyirokmirigy daganat kialakulása, a nyirokmirigyrák kezelése.
Petefészekrá tüneteikPetefészekrák
A petefészekrák tünetei, kezelése, a petefészek rák megelőzése.
prosztatarák tüneteiProsztatarák
A prosztatarák tünetei és kezelése, a prosztata rák gyógyítása.
Tüdőrák tüneteiTüdőrák
A tüdőrák megelőzése, a tüdőrák tünetei és kezelése, terápiái.
Vastagbélrák tünetei, Vastagbél daganatVastagbérák
A vastagbél daganat tünetei, a vastagbélrák kezelése, végbélrák.
Árak, Engedmények

InternalMatuzalem Internal
Matuzalem amelyet le kell nyelni, a gyomron keresztül szívódik fel.

SublingualMatuzalem Sublingual
Matuzalem amelyet el kell szopogatni, a szájban szívódik fel.

1 darab
1 hónap
15.990 forint
2 darab
2 hónap
30.371 forint
Kedvezmény: -5%


Szakemberek Engedélyek Tabletta rendelés Vélemények Rákgyógyítás Letölthető Céginfó
Telefonos segítség
+36 70 / 7733 059
Gyorsrendelés
Rendelés itt!
Matuzalem.co.hu © Minden jog fenntartva