A Matuzsálem öregedés ellen hatékony tápanyag.

Az öregedés ellen

Idősebb korban a test egyes életfunkciói lassabbak lesznek, ezáltal a betegségek lehetősége is megnő. Fiatalabbak ugyan nem leszünk, de az egészséges életmód és a megfelelő étrendkiegészítők jelentősen csökkenthetik az öregedéssel együtt járó rizikófaktorokat.

Öregedés ellenAz öregedés az egész szervezetre hatással van. Külső jelei megmutatkoznak az őszülésben, ráncosodásban, a testen belül pedig a csontok törékenyebbé válnak, az ízületek és az izmok egyre kevésbé rugalmasak, a memória gyengül, látásunk is egyre rosszabb lesz, szervezetünk ellenálló képessége pedig fokozatosan hanyatlik.

A tudomány sokáig azon az állásponton volt, hogy az öregedés egy olyan fejlődési szakasza a szervezetnek, mely genetikailag előre programozott. Ma már az a nézet elterjedtebb, hogy az öregedés nem más, mint a szervezet bizonyos idő elteltével végbemenő kimerülése. Olyan ez, mint a természetes kiválasztás, vagyis miután a szervezet elérte alapvető célját, hogy utódokat nemzen vagy hozzon a világra, többé már nincs miért megőriznie eredeti állapotát.

Sejtjeink többsége egy életen át folyamatosan születik, növekszik és pusztul el. A kor előrehaladtával azonban kevesebb sejt születik, mint amennyi elpusztul, ezáltal az összes testfunkció fokozatosan leépül. Ez természetes és kikerülhetetlen folyamat, melyért a kutatások szerint az instabil vegyületek, a szabadgyökök a felelősek, amelyek a természetesnél korábban bekövetkező öregedést is felgyorsítják.
Egyes kutatók szerint, az emberi szervezet 250 évre van programozva.

A szabadgyökök által okozott károk egy része kiküszöbölhetetlen, hiszen szabadgyökök olyan természetes folyamatok során is keletkeznek, mint az anyagcsere. Emellett azonban számos külső tényező képes megnövelni a szabadgyökök számát, pl. a környezetszennyezés, cigarettafűst, röntgensugárzás, túlzott alkoholfogyasztás.
A szervezetnek a szabadgyökökkel szembeni védekezését növelik az antioxidáns vegyületek, melyeket táplálék által is bejuttathatunk a szervezetbe.

Dr. Matuzalem, Öregedés ellenA Matuzalem tabletta alapelemeit katekinek, leukoantocianidi-nek, antocianidinek és a flavon diol 3-as 5-ös OH csoport molekulái alkotják. Ezek a molekulák minden napsugárzásnak kitett növényben megtalálhatók.

Az öregedés folyamata

Az orvostudomány napjainkban még nem jutott el arra a szintre, hogy az élettartamot meg tudja hosszabbítani, az azonban már lehetséges, hogy egyre több ember érjen meg egyre magasabb kort. Az öregségre, senki sem vágyik, Shakespeare Lear királya így beszélt róla: “Ki e konok világnak kínpadján tovább is nyújtóztatja.” Thinótosz halhatatlanságra vágyott, s mikor megkapta, akkor szembesült vele, hogy az örök élet örök fiatalság nélkül nem sokat ér, hiszen öregen élni a végtelenségig csak állandó szenvedést jelent.

Fiatalodás MatuzalemmelAz öregedés folyamata sok ellentmondást tartogat, hiszen tulajdonképpen a születéssel kezdődik és kimutatták, hogy az öregedés a fiatal állatoknál gyorsabban zajlik, mint az idősebbeknél.

A tudomány fejlődése csupán azt tudta elérni, hogy egyre több ember legyen szenilis. Akik idősen természetes halállal halnak meg, tulajdonképpen a lehető legtermészet-ellenesebb módon éri őket a halál. A természetben elképzelhetetlen, hogy bármilyen fajnak így érjen véget az élete. Vegyük példának a kistestű madarakat, melyek átlagos élettartama 20-30 év, de évente a populáció fele elpusztul.

Az öregség előrehaladtával egyre nő az esélye annak, hogy a halál véletlenszerűen következik be. Egy 94 éves ember vizsgálata során kiderült, hogy a látszat ellenére, mely szerint öregségben, természetes módon halt meg, a boncolás bizonyította, hogy a halál oka lebenyes tüdőgyulladás volt és nem az időskor.

Mennyi is lehet a hosszú élet?

A Biblia azt mondja, hetven év. Akkoriban rengeteg betegség sújtotta az emberiséget, pesitis, lepra, gyulladások, éhínség, ezek alapján szabták meg ezt az élettartamot. A nagyon magas kort megélt emberek mindig érdekesek. Grúziában, melynek népessége egyébként kicsi, több mint 2000 százéves emberről szólnak a hírek. Hogy ez mennyire fedi a valóságot nem tudni, annál is inkább, mivel a legtöbb ember, aki ilyen magas kort él meg, írástudatlan, és születési adatai sem szerepelnek a nyilvántartásokban.
1966-ban Sirail Iszlimov állítólag 160 évesen hunyt el. Kérdés, hogy egy 1806-ban született parasztember születési dátumát ki tartotta volna nyilván.

Az emberi élet legvalószínűbb határa jelenleg 115 év. Két ember létezik, akikről nyilvántartás által bizonyítható, hogy ennyi ideig éltek. A Buchkingham palotában szokás, hogy a századik évüket betöltött állampolgároknak dísztáviratot küldenek. 1960-ban 399 ember kapott ilyet.

Általában a nők 6-8 évvel élnek tovább, mint a férfiak. Grúziában ez azonban nem így van. Ott a férfiaknál gyakori, hogy száz évnél is jóval tovább élnek, míg a nők csak ritkán érik el a százéves kort. A primitív közösségeknél általában ez a tendencia érvényesül, hogy a nők élettartama rövidebb, mint a férfiaké. Ennek oka feltehetően az, hogy a nők sokat szülnek, ráadásul rossz körülmények között.

Ha Angliát és Waleset vesszük példának, ott az esély, hogy egy nő megérje a századik évet 2500:1, míg a férfiaknál ugyanez 12500:1.

A két fajta Matuzsálem tabletta

Matuzalem InternalMatuzsálem Internál
Tabletta belső fogyasztásra.
A tablettát le kell nyelni, a gyomorban szívódik fel a Matuzsálem.

Matuzalem SublingualMatuzsálem Sublingual
Tabletta nyelv alá.
A tablettát el kell szopogatni, a nyelv alatt a nyálkahártyán szívódik fel a Matuzsálem.

Matuzalem fogyasztásSzedési javaslat
Javaslatok a Matuzalem fogyasztásához. Mennyit fogyasszunk a Matuzsálemből?
Matuzsálem rendelésMatuzálem rendelés
Rendelje meg még ma a Matuzalem tablettát, ingyenes kiszállítással
RákgyógyításFogyasztói vélemények
Betegek, fogyasztók véleménye a Matuzalem tablettáról használat után.
A Matuzsálem gyógyhatásaiMatuzalem Tapasztalatok
Olvassa el, hogy milyen esetekben segíthet a Matuzsálem tabletta Önnek is.

Az öregedés ellen a testmozgás is fontos

Öregedés gáló flavonoidRendszeres testmozgással serkenthetjük minden testfunkciónkat, beleértve az immunrendszert is. Sportolás következtében nő az agyaban az endorfintermelés, ez a közérzetet is jobbá teszi. Azok, akik folyamatosan edzenek és sportolnak, több energiát használnak fel, mint az ülő életmódot folytatók, így több kalóriára is van szükségük.

Hogy testünk a maximumon tudjon teljesíteni, szőlőcukrot igényel. A szervezetben lévő energia hormonok, B-vitaminok és ásványi anyagok (cink, króm, magnézium) hatására alakul át cukorrá. Az energiát a szervezet így tudja felhasználni.
Egy fárasztó tréning során a szervezet oxigénigénye megnő, a felvett oxigén pedig növeli az instabil, sejtromboló molekulák, vagyis a szabadgyökök termelődését, melyek az izommunkát jelentősen akadályozzák. A gyakorlott sportolóknak ezért ajánlott rendszeresen C és E vitamint fogyasztani.

Ami megváltozik életünk során

Sokféle változás megy végbe. Az idős korral 2,5 cm-rel csökken a magaság. A haj ritkább lesz, de a szőrzet burjánzóvá válhat az orrban és a fülben. A bőr ráncosodni kezd és szárazzá válik, pigmentfoltok is megjelenhetnek rajta a külső hatások következtében.
Az öregedés során az egyik fontos belső változás, hogy az agy kevesebb oxigént fogyaszt. A szaglóképesség is gyengül, mert a rostok a szaglóidegsejtekben egyre tompábbak lesznek. Az ízületek merevebbek lesznek, tüdőnk összezsugorodik, tompulnak reflexeink, a máj tömege kisebb lesz, a pupilla mozgása lassul, az anyagcsere is mérséklődik. Megindul az állkapcsok sorvadása, a fogak hullani kezdenek, a hallás is sokat gyengül, főként a magas hangok tekintetében, látásunk egyre gyengébb lesz.
Férfiak esetében a prosztata megnagyobbodik, az eredeti gesztenye nagyságú helyett alma méretűvé válhat. Nőknél a petefészek és a méh összezsugorodik.

Míg 25 és 70 év között a szervezet víztartalma 61%, az öregséggel ez 53%-ra esik vissza, a szárazanyagtartalom 19% helyett 12% lesz. Csökken a csontokban lévő ásványi anyagok mennyisége is 6%-ról 5%-ra. A zsírtartalom viszont nő, 14%-ról 30%-ra emelkedik. Nem ritka az inkontinencia, vagyis a záróizmok nem megfelelő működése. A székrekedés is gyakori, feltehetően azért, mert idősebb korban az emberek általában nem esznek és isznak annyit, mint korábban.
Az érverések száma is mérséklődik, de időskorban ez megfordul. Emellett számolni kell az időskori megbetegedésekkel, mint az aggkori elmegyengeség (dementia senilis). Platón ezt így fogalmazta meg: "Félj az öregségtől, mert nem egyedül jön".

Küzdelmünk az Öregedés ellen

Az ember több téren is harcol az öregedés ellen. Stephen Spindler, a kaliforniai egyetem egyik biokémikusa, egereken kísérletezett kalóriaszegény étrenddel. Beszámolója szerint ezáltal 50%-kal tudták megnövelni az egyedek átlagos élettartamát azokhoz az egerekhez képest, melyek bármennyit ehettek. A diétára fogott egerek esetén jóval kisebb volt a szív- és érrendszeri betegségek aránya, valamint a Fiatalításrák gyakorisága is. Michael Rose, szintén kaliforniai biológus megnégyszerezte a muslincák várható élettartamát. Emberre vetítve ez nagyjából 300 éves kort jelent.

Az ő hipotézise szerint a meghosszabított élettartam elérése lehetséges lenne, ha a természetes szelekció és az evolúció nem hatnának ez ellen. A muslincák esetében kiiktatták a természetes kiválasztódást és számítógépes modell szerint szaporították őket több generáción át.

A Matuzsálem korú muslincák nemcsak tovább éltek, de a környezeti ártalmaknak is jobban ellen tudtak állni, valamint termékenységük is növekedett az átlagos muslincákéhoz képest. A Sierra Sciences kutatólaborban kikísérletezték, hogy lehet genetikai vizsgálat útján megállapítani egy ember természetes halálának várható idejét.

Ezt a DNS azon részeiből következtették ki, melyek irányítják a kromoszómák egymáshoz való kapcsolódását. A végelgyengülés akkor következik be, mikor a DNS-spirálban a telomér szekvencia száma 5000 alá esik. A kutatást vezető William Andrews álláspontja szerint a telomérek számának alakulását vérvétel által nyert mintából is meglehet nézni és ebből lehetséges megbecsülni a várható élettartamot.

Említést tett még a nanorobotokról, melyek a sérült sejteket javítják ki, valamint a napjainkban is élő 76 olyan ember részletes biológiai vizsgálatáról szóló tervek, akiknek életkora meghaladja a 110 évet. Az elérhető életkor évente egy évvel való megnövelését a kutatók 2025 körül tervezik megvalósítani. Az öregedés folyamatának megállítását laboratóriumi körülmények közt 2030-ra ígérték.

Matuzalem fogyasztásMatuzalem szedési javaslat
Javaslatok a Matuzalem fogyasztásához. Mennyit fogyasszunk a Matuzsálemből?
Matuzsálem rendelésMatuzálem rendelés
Rendelje meg még ma a Matuzalem tablettát, ingyenes kiszállítással


Matuzsálem rák ellen
Ide kattintva rendelheti meg a Matuzalemet, 1 perc alatt!

Ingyenes kiszállítás

Cikkek az Egészségről

MatuzalemÖregedés lassítás
A sejtek öregedésének lassítása a flavonoidok jelentőségel.
Matuzsálem tablettaA hosszú élet titka
Úgy tűnik, az antioxidánsokban rejlik a hosszú élet titka.
Matuzalem flavonoidokAz Alkohol és a Nitrát
Hogyan járul hozzá az alkohol és a nitrátok, a rák kialakulásához.
Matuzalem elhízás ellenElhízás és rákkockázat
A túlsúlyosság lehet a daganat kialakulásának oka.
Rák ellenRák esetén
Küzdjön a rák ellen hatékonyan, a természet erejével!
Öregedés ellenÖregedésgátló hatás
Lassítsa le sejtjeinek öregedési ütemét, maradjon hosszan fiatal.
A Matuzsálemnek az immunerősítő hatásaImmunerősítés
Erősítse immunrendszerét, csökkentse a kockázatot.
Antioxidáns hatás
A flavonoidok erős antioxidánsok, bennük rejlik a hosszú élet titka.
Tudatos és egészséges táplálkozásRák ellen táplálkozással
A hosszú élet alapja a tudatosan is egészséges táplálkozás elérése.
Világszabadalommal védett Wipo díjas termék
Információk a Daganatokról
Agydaganat
Az agydaganat jelei, az agy- daganatok tünetei, az agytumor..
Bélrák tüneteiBélrák
A bélrák kialakulásának okai, a bélrák tünetei, bélrák kezelése.
Bőrrák tünetek jeleiBőrrák
A bőrrák tünetek, a bőrrák tünetei, bőrrák kezelés, a melnoma.
Gyomorrák tünetei jeleiGyomorrák
A gyomorrák tünetei, a gyomorrák jelei, tudnivalók gyomorrákról.
Hasnyálmirigy rákHasnyálmirigyrák
A hasnyálmirigy daganat tünetei, a hasnyálmirigyrák orvosi kezelése.
Hererák jelei tüneteiHererák
A hererák tünetei, a heredaganat jelei, a hererák tudnivalók.
Nyirokmirigy rák, daganatHúgyhólyagrák
A húgyhólyag daganat kezelése, húgyhólyagrák tünetek.
Nyirokmirigy rák, daganatLeukémia
A leukémia tünetei és kezelése, leukémia gyógyítás.
Májrák tünetei kezeléseMájrák
A májdaganat kialakulásának okai, a májrák tünetei és kezelése.
Mellrák tünetei, jeleiMéhrák
A méhrák kezelése, a méhrák tünetei és megelőzése, gyógyítása.
Mellrák tünetei, jeleiMellrák
A mellrák kialakulása, a mellrák tünetei, jelei, mellrák gyógyítás.
Mellrák tünetei, jeleiNyelőcsőrák
A nyelőcsőrák tünetei és kezelése, nyelőcső rák gyógyítás.
Nyirokmirigy rák, daganatNyirokmirigy rák
A nyirokmirigy daganat kialakulása, a nyirokmirigyrák kezelése.
Petefészekrá tüneteikPetefészekrák
A petefészekrák tünetei, kezelése, a petefészek rák megelőzése.
prosztatarák tüneteiProsztatarák
A prosztatarák tünetei és kezelése, a prosztata rák gyógyítása.
Tüdőrák tüneteiTüdőrák
A tüdőrák megelőzése, a tüdőrák tünetei és kezelése, terápiái.
Vastagbélrák tünetei, Vastagbél daganatVastagbérák
A vastagbél daganat tünetei, a vastagbélrák kezelése, végbélrák.
Árak, Engedmények

InternalMatuzalem Internal
Matuzalem amelyet le kell nyelni, a gyomron keresztül szívódik fel.

SublingualMatuzalem Sublingual
Matuzalem amelyet el kell szopogatni, a szájban szívódik fel.

1 darab
1 hónap
15.990 forint
2 darab
2 hónap
30.371 forint
Kedvezmény: -5%


A felhasználásról:

 

1. A tablettát a fóliából történő kibontás után, bő vízzel fogyasszuk el.


2. A szavatossági idő, csak az előírásoknak megfelelően tárolt termékre vonatkozik.

! Az ezen az oldalon (Matuzalem.co.hu) található információk, szolgáltatások, termékről közölt információk, nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz! A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
A Matuzsálem mellé javasolt:
Bioglan Krill olaj fogyasztása
Részletesen a krill olajról. A krill olaj bemutatása videón.
Szakemberek Engedélyek Tabletta rendelés Vélemények Rákgyógyítás Letölthető Céginfó
Telefonos segítség
+36 70 / 7733 059
Gyorsrendelés
Rendelés itt!
Matuzalem.co.hu © Minden jog fenntartva
Kérem értesítsenek, ha vannak akciók