Fogyasztók és orvosok véleménye a Matuzalemről.

  Vélemények a Matuzsálemről

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

FIGYELMEZTETŐ: Kérjük vegye figyelembe, hogy a Matuzsálem tabletta nem gyógyszer. A weboldalunkon gyógyhatásról pozitív állítást nem teszünk! Ezen a weboldalon kizárólag a Matuzsálemmel folytatott fejlesztési és kutatási eredményeket tesszük közre közérthető formában!

Csilla, Bal oldali petefészek gyulladás két cisztával"Az orvosok megállapították, hogy két cisztám van, az egyik 4x4 cm nagyságú, a másik pedig kisebb. Kezelésükre antibiotikumot kellett szedjek, melyel párhuzamosan a Matuzalem fogyasztását is elkezdtem.
A tapasztalataimat napló formájában ismertetem:
1. nap: kínos változás. 2. nap: úgy tűnik mintha jobban fáj a hasam. 3. nap: egészen kikészültem, fáj a torkom, ami egyébként máskor sosem fáj, a hasam még jobban, többször is belenyilal élesen, szemeim körül duzzadt. 4. nap: egyre többszöri nyilalást érzek bal felöl a talpamba, ugyanazon oldalon a hol a ciszták. 5. nap: még rosszabbul vagyok, fájdalmaim nem szünnek. 6. nap: közérzetem változatlan. 7. nap: fájdalmaim enyhülnek jobb a közérzetem. 8. nap: erősebbnek érzem magam, rugalmasabb vagyok, éjjel nyugodtan alszom, reggel pihenten kelek fel. 9. nap: jól érzem magam. 10. nap: ellenőrző vizsgálat, az orvosok tudatták, hogy már csak az egyik ciszta van meg, ami már csak 3 cm. 11. és 12. nap: antibiotikum kezelés folytatása és egyben a Matuzalem szedésének vége."
Forrás: Matuzsálem fejlesztők

Farkas Ferenc, Nyirokcsomó rák"Decemberben eltávolították jobb- és baloldalról a nyirokcsomó láncolatot. Jobb oldalt negatív, bal oldalt egy nyirokcsomó volt ráksejttel fertőzött. Ezt követően 3 hónapos kemoterápiás kezelésben részesültem, majd 30 sugárkezelés következett és ismételten 3 hónap kemoterápián estem át.
Július végén szereztem tudomást a Matuzsálemről, majd késedelem nélkül végig csináltam a 72 napos kúrát. Lefogyva meggyötörten, 700-ra sülyedt fehérvérsejt számmal, kopaszon, lelkileg összeomolva és étvágytalanul kezdtem el a kúrát.
A kúra első hetében visszatért az étvágyam, 6200-ra emelkedett a fehérvérsejtek száma. A második héten a hajhagymák, szörtüszők beindultak, visszatért az életkedvem és folyamatosan javult a közérzetem. A terápiás kezelés kellemetlen mellékhatásait a Matuzalem nem, vagy csak hosszabb idő elteltével tudta volna a szervezetem legyűrni.
További rosszindulatú sejburjánzást a kontrol vizsgálatok nem mutatnak.
Meggyőződésem, hogy a Matuzalem nélkül rosszabb kontrol eredmények születtek volna. Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik részt vettek a táplálékkiegészítő kutatói, gyártói, forgalmazói munkájában. Üdvüzlettel Farkas Ferenc"
Forrás: Matuzsálem fejlesztők

Otto Melher, Prosztatarák, Pajzsmirigy"Már 5 éve prosztata problémáim voltak, szinte óránként kellett WC-re mennem amikor a Matuzalemmel megismerkedtem. Éjszakánkét 5-6 alkalommal fel kellett kellnem, ami természetesen komoly fáradságot okozott egész napra. Már 1 hetes Matuzalem fogyasztás után azt tapasztaltam, hogy megnövekednek a WC-re járások közötti időtartamok. 1 hónap után egyszer sem kellett éjszaka felkelnem, hogy kimenjen a mosdóba.
Továbbra is szedem a Matuzalemet kúraszerűen, mert jelentős változást tapasztaltam energikusságomban, általános közérzetemben.
A feleségem pajzsmirigy problémája miatt, sokáig gondja volt az étvágyával, keveset evett. A Matuzalem fogyasztásával nála is igen gyorsan jelentkeztek a gyógyulás jelei, étvágya visszatért, jól érezte magát már 2 heti szedés után."
Forrás: Matuzalem Ausztrália

Gizella, Pajzsmirigy alulműködés"Gyermekem születése óta, 27 éve, dagadt, majd később zsibbadt kezem lábam, fulladtam a sok víztől. Egy kivizsgálás során kiderült, Hypothireosis miatt maradt a szervezetemben a víz - a pajzsmirigy csökkent működése miatt.
A gyógyszerek hatása után kissé csökkentek a panaszaim, de a vérnyomásom alacsony lett, 80-100 között ingadozott a sok vízhajtó miatt. Sokszor szédültem, elszédültem.
Az elsők között próbáltam ki a Matuzsálemet. Tapasztalataim a 12 napos kúra alatt:
• lábaim kezeim nem dagadnak
• zsibbadásom mérséklődött
• testsúlyom 5-6 kilógrammal kevesebb (megjegyzem azóta is)
• vérnyomásom 115-120 között mozog
• teherbíró és ellenálló képességem sokkal nagyobb
• szédüléseim megszüntek
Azóta a második kúrán is túl vagyok, jól érzem magam.
Mindenkinek csak ajánlani tudom a terméket."
Forrás: Matuzsálem fejlesztők

Sima András, Általános gyógyulás több szinten"Elismerjük vagy sem, az étet bizonyítja. hogy lassan-lassan az ember kezd vissza térni
a Természet Anyánkhoz. Köztudott, hogy a megbetegedéseink 80%-a mögött a stressz és a nem megfelelő étkezés áll.
Az elfogyasztott "modern" finomságok tele vannak nagyon sok mesterséges tartósító szerrel, egyszóval a finomra feldolgozott ételekben megkapunk ráírva legalább 5-6 féle "E"-t.
Én személyescn, aImíg nem próbáltam ki a 12 napos Matuzalem kúrát, azt gondoltam, hogy az egész egy mitológiai mese. De bizony a 12 napos kezelés után rájöttem, hogy nagyon sok változás
történt az egészségemmel kapcsolatosan, így például:
Prosztata: 3-4 szeri éjjeli vizelés lecsökkent egyszerire.
Szívritmus zavar: szivem állapota nagyon sokat javult.
Reumás panaszaim csökkentek több mini 70%-al.
Gyomor működésem radikálisan megvállozott, és közérzetem jobb lett.
Három hónap elteltével akármikor érdemesnek találom megismételni a kezelést, mint akármilyen más gyógyszerkezelést. De inkább még hogy dicsérjem, ajánlom az egészséges embernek is kipróbálni.
Megköszönöm az Istennek és annak az cégnek aki által sikerült hozzájutnom a Matuzalemhez. Meg vagyok győződve, hogy rövid időn belül a természetes táplálékkiegészítők sokat fognak bizonyítani."
Forrás: Matuzsálem fejlesztők

Kelemen Istvánné, Magas vérnyomás, Pajzsmirigy, Vizenyő"Hosszú ideje már nem rendelkezem úgymond jó egészség erővel. Jelenleg rokkant nyugdijas vagyok. Élvezem ezt a kitűnő állapotot, már jól érzem magam.
Hálás vagyok egy nagyon nagyszerű terméknek,a mit már 4 éve ismerek és ajánlok másoknak is. Rólam dióhéjban csak annyit, műtősnőként dolgoztam. Úgy indult: pajzsmirigytúltengés,göbös struma, műtéti megoldás. Magas vémyomás,- fulladás-, vizenyő stb.
Szivbetegség, veleszületet, (eddig nem volt tudott). Megoldása: katéterezés.
Megállapították, hogy beteg vagyok. Gyógykezelés és ami velejáró (zárójelentés. Immár többet voltam kórház intenzíven, mint otthon. Hasnyálmirigy gyulladás. Infúzió, kórház, diéta, gyógyszer.
Ez évben megjelent gyomorfekélyecskék (15 -20) biopsia, Helikobakter pozitiv. Tükrözés, gyógyszer infúzió. Matuzálem.
Kontrol: 3 hónap múlva tükrözés, fekélynek helye sincs, nem látszik. Helicobakter pozitiv.
Évekig tarthat kiújulhat diagnosis. Ez volt a vigasz.
A Matuzalem ismét kéznél van. Nagyon egyszerű a fogyasztása este megeszem, másnap szénsavmentes vizet iszom (folyadék 2 liter). Nagyon egyszerii. Nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerűen és sokrétűen hat.
Természetesen mikor megbetegedtem mindenki segíteni szeretett volna, mert nagyon jó vevő voltam én mindent megvettem, akkor csak 4o éves voltam.
Felépültem: apróbb tünetek visszaszorultak pl:magas vémyomás, kidülledt szem stb.
14 éve tart ez az állapot, 4 éve vagyok lelkileg kiegyensúlyozott és jól vagyok.
Nagyon fontos, mindig tudok másokat vigasztalni és mosolyogni.
Ezt a mosolyt kívánom Önöknek is. Ön is tudja leírni, hogy tud mosolyogni. Ön is írja le, hogy mit tapasztalt, mert segíthet másoknak."
Forrás: Matuzsálem fejlesztők

Kristóf Péterné, Sclerosis Multiplex"Kb. 1 1/2 éve, hogy autoimmun betegségem, a diffúz cutan systemos sclerosis súlyosbodott. Mozgásban igen korlátozott voltam, szinte minden tevékenségemben segítségre szorultam, szívemnél ingerképzési zavart állapítottak meg, tüdő (fibrosis), vese és emésztőrendszeri érintettség mellett.
Cyclophosphamidum és trental infúziókat kapok havonta, szedem a medrolt több más gyógyszer mellett. Ezen gyógyszerelés mellett állapotom nem romlott, de javulás nem volt. A Matuzalem-et négy hónapja fogyasztom. Már két hónap után volt kisebb javulás, azóta pedig egyre kedvezőbbek a tapasztalataim. Ezek a következők:
• nem fájnak az izületeim, már a lépcsőjárással is megbírkózom, ülésből kapaszkodás nélkül fel bírok állni, kevésbé vagyok fáradékony
• az arcomon a betegségre jellemző elváltozás nem olyan kifejezett
• lelkileg kiegyensúlyozottabb lettem, újra erősebbnem érzem magamat (korábban depresszióval is küszködtem) tüdő, vese vizsgálati eredményeim javultak
• az infúzió mellékhatása enyhült, a kórházi kezelés alatt is fogyasztom a Matualemet
• Időnként a pulzusszámom igen magas, de bízom benne, hogy az is javulni fog.
Köszönöm a segítségét"
Forrás: Matuzsálem fejlesztők

Kárpáti Vilmosné, Allergia, Asztma, Glaukóma, Magas vérnyomás, Depresszió "Sajnos sok betegségem van, de az alábbiakból kigyógyítótt:
Elmúlt az allergiám és az ebből eredő asztma. A glaukómám nyomásmérés eredménye 21-ről 12-ra lement. A magas vérnyomásra előírt gyógyszer mennyiségét felére csökkentette. Teljesen megszüntette a fülemben képződő megcsontosodott hámréteget, amely ezelőtt 1.5 cm-es volt.
Kigyógyítótt a depresszióból amely tudatkiesést okozott a nagy idegi, lelki és fizikai terhelés során.
Forrás: Matuzsálem fejlesztők

Vágó Gábor, Vérnyomás csökkentés"Több éve küzködöm a magas vérnyomással. 160-170 közötti vérnyomásomat egyértelműen a Matuzalem csökkentette le 2 hónapos kúra után 120 körülire. Ez a készítmény egy valóságos csoda. Üdvözlettel Vágó Gábor, Budapest"
Forrás: Vásárlói vélemény

Murárik István, Bőrproblémák, Bőrrák"Jobb halántékom alatt bőrelváltozást észleltem. A problémával háziorvosunkhoz fordultam és a bőrgyógyászaton kötöttem ki. A helyi bőrgyógyászaton 2010 május 19.-én megműtöttek. A műtét során kivett bőrdarabot szövettani vizsgálatra küldték. Az eredmény a következő volt:
Szövettanilag erős hyperkeratosissal járó papillaris laphám hyperplasia látszik, melynek alsó rétegeiben atypia jött létre (dysplasia), sőt egy-két ilyen atypusos hámból álló alsó részlete további csapokat bocsát infiltrativ növekedés formájában az alatta levő kötőszövetbe, ahol egyébként erős mononuclearis infiltratio kiséri a hámelváltozást. A szomszédságban a kötőszövet solaris elastosist mutat. Az egész hámelváltozás benignusnak tekintendő (solaris keratosis), de az alján létrejött infiltrativ növekedés, cytológiai atypiával együtt, ennek talaján képzödött korai, relative igen jól differenciált carcinomára utal. Az eltávolitás az épben történt.
A műtét után végigcsináltam a 6 dobozos Matuzalem kúrát. Jelenleg tünetmentes vagyok és remélem az is maradok."
Forrás: Matuzsálem fejlesztők

Horváth Réka, Méregtelenítés, Migrén, Lábfájás"3 éve használom a Matuzsálemet, évi 2-3 kúrát tartok. Rengeteg pozitív tapasztalatom van, szervezetem teljesen átalakult. 3 éve nem vagyok megfázva, nem jön elő a migrénem (csak néha nagyon gyengén), nem fájnak a lábaim ha megeröltetem. Érzem, hogy a Matuzsálem méregteleníti a szervezetemet. A használat első hete után mindíg sokkal jobb lesz a közérzetem, érzem a változást a kúra elején, melyet később több héten át megtart. Kivétle nélkül tudom ajánlani mindenkinek, aki egészségének megőrzésében és a hosszú élet elérésében érdekelt".
Forrás: Vásárlói levél

Baráth Szilvia, Ciszták"Orvosaim nemrég mindkét mellemben cisztát állapítottak meg. Az eddigi kezelések mellett igazán kedvező eredményt az Önöktől vásárolt Matuzalem fogyasztása hozott. Az első Matuzsálem kúra a kontrolvizsgálat gyógyultnak minősített. A kedvező eredmény arra inspirált, hogy minden kockázati tényezőt kizárandó a Matuzalem kúrát egy új adaggal megismétlem.
Köszönet a feltalálóknak és a kutatóknak e nagyszerű étrendkiegészítőért, amely rendkívüli flavonoid hatásmechanizmusával ilyen kedvező eredményt produkál. Sorstársaimnak bátran ajánlom e sokat ígérő terméket, mielőbbi gyógyulásuk érdekében. Tisztelettel Görcsönyből, Szilvia"
Forrás: Matuzsálem fejlesztők

Dr. Izabella Protic, Németország, Bőrgondok "Néhány, de biztosan legalább öt évvel ezelött ekcémás tünetek jelentkeztek a kezeimen. Tisztítószerekkel való kontakt után, de néha olyan okokból is, melyeket nem tudtam egyértelmüen behatárolni, a bőr föleg a körmök körül és az ízületeken megrepedezett, kiszáradt, begyulladt és vérzett. Ezen az állapoton tulajdonképpen csak kortizon tartalmú krémekkel lehetett segíteni.
A Matuzalemet (melyet a férjem Magyarországról hozott) más inditékból kezdtem szedni Ma, 6 hónap eltelte után a kezeim tökéletesen rendben vannak – azóta nem jelentkezett se kiütés se gyulladás. Meggyözödésem, hogy ez az eredmény a Matuzalem használatának köszönhetö. Eltökélt szándékom a jövöben folytatni a Matuzalem használatát, mert látom, hogy más téren is segít."
Forrás: Matuzsálem fejlesztők

Dr. Vasile Cristina, Tapasztalatai, Brassó"Régóta ismert tény, hogy az ésszerű, főleg növényi alapú táplálkozás elősegíti a szervezet
egészségének fenntartását, az olyan, a táplálkozás miatt kialakuló betegségek elkerülését, mint
például a magas vérnyomás, a cukorbetegség és az elhízás.
A szervezetre jótékony hatást kifejtő táplálékkiegészítők közé tartozik a Matuzalem is, egy
termék, amelyet a közelmúltban kezdtek nagy sikerrel felhasználni az Európai Közösségben.
A kizárólag növényekből nyert termék megnevezése az Ótestamentum korából származik,
Matuzsálem bibliai pátriárkától, aki NOÉ nagyapja volt és aki állítólag 969 évig élt.
Az alapelv a szabadgyökök, az oxidánsok a test sejtjeit és szöveteit károsan befolyásoló anyagok
generátorainak lényeges csökkentése a növényekből kivont flavonoidok segítségével.
A végtermék egy átlátszó folyadék, tartósítószerek vagy stabilizátorok nélkül, palackozva,
amelyet esténként, 12 napon keresztül ajánlott fogyasztani.
A szervezetre kifejtett jótékony hatás gyulladásokra, bakteriális és vírusos fertőzésekre, reumára,
elégtelen immunháztartásra, allergiára, asztmára, magas vérnyomásra, szívbajra stb.vonatkozik.
Alulirott a „Matuzalem” megnevezésű termékkel való gyakorlati munkám során - egyelőre
kisebb létszámű páciens esetében – megállapítottam a következőket: a szervezet nagyon jól
tolerálja, elősegíti a könnyű elalvást, csökkent egyes fogászati, vadhús típusú gyulladásokat,
csökkenti a stresszhatást olyan személyek esetében, akik sokat használják a számítógépet és
ritkítja a szívbajrohamok gyakoriságát.
A nyugateurópai (Anglia, Németország, Magyarország, stb.) szakirodalom adatai meggyőzőek,
nagyszámú sikerről számolnak be a terápia és megelőzés terén, főképp a második kúra után.
Szemorvosi gyakorlatom során a természetgyógyászat segítségével jó eredményeket értem el az
olyan szemészeti bántalmak kezelésében, mint a rövidlátás, a korfüggő retinadegeneráció, a
szemfáradtság stb.
A táplálékkiegészítők közül megemlíteném a luteint, a cinket, a zeaxantint, az erdei áfonya
kivonatait, az A, a C és az E vitaminokat.
Különleges hatású termék a szelén, amelyet egy csapat céllövő élsportolón teszteltünk. A
szelénnel kezelt csoport 40%-kal jobb teljesítményt ért el, mint a placebóval kezelt csoport.
Remélhetjük, hogy a természetgyógyászat a hagyományos, allopátiás gyógyászat életképes
változatává válik, megfelelően alkalmazva a helyzet által megkövetelt terápiás és megelőző
magatartást valamint a mindenképpen a növények javára eldőlő pénzügyi számításokat."
Forrás: Matuzsálem fejlesztők

Professzor Dr. Kiss Lóránt, Nagyszeben"Orvosi véleményezés a Matuzalem használatát illetően, egy beteg elemzése révén.
Bortan Horia 50 éves férfi beteget kezeljük több éve máj-cirrhosissal és inzulin deperdens cukorbetegséggel. A korelőzményt illetően megemlítendő, hogy alkoholos eredetű cluld B/C máj-cirrhosissal kezeljük a beteget. A betegség szövődött portális hipertóniával, hiperplevissussal (tk:60-70.00, arcites, oezofagus varixokkal). Igen fontos megemlíteni, hogy a beteg 135-140 kg. súlyú és napi 70-80 egység inzulint igényelt, miközben a cukorszint 140- 180 között ingadozott ezen adag mellett.
Hat kúra Matuzalem használata után a következőket tapasztaltam!
1. A cukorszint inzulin nélkül ( 3 hónapja nem használ inzulint) 108-124 mg % közt ingadozik, ellenőrzése 6 héten át folyt, napi kétszeres ellenőrzéssel.
2. Kifejezett spontán diurezis indult meg, melyet követően a beteg lefogyott 20 kg-ot. Az arcites alig vehető észre ectoprofiilikus és általános állapota kiváló.
3. A DHC szint változása arra utal, hogy szöveti sejt változás indult be a májban.
Következtetés: úgy vélem, hogy érdemes a Matuzalemet tovább tanulmányozni, mivel hatása valószínűleg molekuláris szinten hat, felismervén a hibát (?) és helyettesítvén a téves információt?
Érdekel minket azon kérdésre a felelet, hogy közvetve ezen szer utalhat arra, hogy addig hat, amíg léteznek reverzibilis sejt működések? Üdvözlettel, Dr. Kiss Lóránt"
Forrás: Matuzsálem fejlesztők

Csurdáné Nyul Andrea, Sclerosis Multiplex"Egy klubnapunkon volt szerencsém találkozni Árnyék András úrral, aki színvonalas előadást tartott a Matuzalemről. Felhívta figyelmemet, hogy milyen sok előnyét élvezheti az, aki használja. Bár először kissé szkeptikus voltam, de gondoltam, hogy ártani nem árt, hát megpróbálom a szedését, és jól tettem.
18 éve vagyok progresszív SM beteg, lassan már beletörődtem az állapotomba. 4 éve már az utcára sem mentem ki, a bal lábamban alig volt mozgás, a lakásban is bottal jártam, semmihez sem volt kedvem. az egyensúlyozásom sem volt rendben.
Az első doboz bevétele után már kezdtem érezni a javulást. A lábfejemet elkezdtem mozgatni, majd később a térdem és csípőm is megmozdult. A gyógytornászom is nagyon elégedett volt, dicsérte a fejlődésemet. Földön fekvés után segítség nélkül, önállóan kelek fel.
Egy hónapja fejeztem be az ajánlott 3 doboznyi mennyiség szedését, és azóta is jobban érzem magam. A lakásban általában bot nélkül járok, és a lépcsőn járás is már váltott lábbal megy (igaz nem oly szépen ).
Az altatóm mennyiségét felére csökkentettem, és végigalszom az éjszakát.
Vannak terveim, már tudok felszabadult lenni, mosolyogni. A betegségem progressziója átment regresszióba. Minden betegtársamnak hasonló élményeket kívánok, és ajánlom, hogy ők is próbálják ki a Matuzalemet.
Ezúton mondok köszönetet a feltalálónak és, Árnyék András úrnak,akinek mindezt köszönhetem."
Forrás: Matuzsálem fejlesztők

Eckhardtné Dr. Horváth Irén, Budapest"Érthető, egyértelmű információk. Könnyen kezelhető felület, jó, hogy a már korábban bevitt adatok egy kattintásra azonnal megjelennek és nem kell újra bevinni. Ez meggyorsítja és megkönnyíti a rendelést. Jó a kedvezményes vásárlási lehetőség, az ajándék és nem utolsó sorban kiváló a termék."

Matuzalem InternalMatuzsálem Internál
Tabletta belső fogyasztásra.
A Tablettát le kell nyelni, a gyomorban szívódik fel a Matuzsálem.

Matuzalem SublingualMatuzsálem Sublingual
Tabletta nyelv alá.
A Tablettát el kell szopogatni, a nyelv alatt a nyálkahártyán szívódik fel a Matuzsálem.

FIGYELMEZTETŐ: Kérjük vegye figyelembe, hogy a Matuzsálem tabletta nem gyógyszer. A weboldalunkon gyógyhatásról pozitív állítást nem teszünk! Ezen a weboldalon kizárólag a Matuzsálemmel folytatott fejlesztési és kutatási eredményeket tesszük közre közérthető formában!

Matuzalem fogyasztásSzedési javaslat
Javaslatok a Matuzalem fogyasztásához. Mennyit fogyasszunk a Matuzsálemből?
Matuzsálem rendelésMatuzálem rendelés
Rendelje meg még ma a Matuzalem tablettát, ingyenes kiszállítással

Matuzsálem rák ellen
Ide kattintva rendelheti meg a Matuzalemet, 1 perc alatt!

Ingyenes kiszállítás

Cikkek az Egészségről

MatuzalemÖregedés lassítás
A sejtek öregedésének lassítása a flavonoidok jelentőségel.
Matuzsálem tablettaA hosszú élet titka
Úgy tűnik, az antioxidánsokban rejlik a hosszú élet titka.
Matuzalem flavonoidokAz Alkohol és a Nitrát
Hogyan járul hozzá az alkohol és a nitrátok, a rák kialakulásához.
Matuzalem elhízás ellenElhízás és rákkockázat
A túlsúlyosság lehet a daganat kialakulásának oka.
Rák ellenRák esetén
Küzdjön a rák ellen hatékonyan, a természet erejével!
Öregedés ellenÖregedésgátló hatás
Lassítsa le sejtjeinek öregedési ütemét, maradjon hosszan fiatal.
A Matuzsálemnek az immunerősítő hatásaImmunerősítés
Erősítse immunrendszerét, csökkentse a kockázatot.
Antioxidáns hatás
A flavonoidok erős antioxidánsok, bennük rejlik a hosszú élet titka.
Tudatos és egészséges táplálkozásRák ellen táplálkozással
A hosszú élet alapja a tudatosan is egészséges táplálkozás elérése.
Világszabadalommal védett Wipo díjas termék
Információk a Daganatokról
Agydaganat
Az agydaganat jelei, az agy- daganatok tünetei, az agytumor..
Bélrák tüneteiBélrák
A bélrák kialakulásának okai, a bélrák tünetei, bélrák kezelése.
Bőrrák tünetek jeleiBőrrák
A bőrrák tünetek, a bőrrák tünetei, bőrrák kezelés, a melnoma.
Gyomorrák tünetei jeleiGyomorrák
A gyomorrák tünetei, a gyomorrák jelei, tudnivalók gyomorrákról.
Hasnyálmirigy rákHasnyálmirigyrák
A hasnyálmirigy daganat tünetei, a hasnyálmirigyrák orvosi kezelése.
Hererák jelei tüneteiHererák
A hererák tünetei, a heredaganat jelei, a hererák tudnivalók.
Nyirokmirigy rák, daganatHúgyhólyagrák
A húgyhólyag daganat kezelése, húgyhólyagrák tünetek.
Nyirokmirigy rák, daganatLeukémia
A leukémia tünetei és kezelése, leukémia gyógyítás.
Májrák tünetei kezeléseMájrák
A májdaganat kialakulásának okai, a májrák tünetei és kezelése.
Mellrák tünetei, jeleiMéhrák
A méhrák kezelése, a méhrák tünetei és megelőzése, gyógyítása.
Mellrák tünetei, jeleiMellrák
A mellrák kialakulása, a mellrák tünetei, jelei, mellrák gyógyítás.
Mellrák tünetei, jeleiNyelőcsőrák
A nyelőcsőrák tünetei és kezelése, nyelőcső rák gyógyítás.
Nyirokmirigy rák, daganatNyirokmirigy rák
A nyirokmirigy daganat kialakulása, a nyirokmirigyrák kezelése.
Petefészekrá tüneteikPetefészekrák
A petefészekrák tünetei, kezelése, a petefészek rák megelőzése.
prosztatarák tüneteiProsztatarák
A prosztatarák tünetei és kezelése, a prosztata rák gyógyítása.
Tüdőrák tüneteiTüdőrák
A tüdőrák megelőzése, a tüdőrák tünetei és kezelése, terápiái.
Vastagbélrák tünetei, Vastagbél daganatVastagbérák
A vastagbél daganat tünetei, a vastagbélrák kezelése, végbélrák.
Árak, Engedmények

InternalMatuzalem Internal
Matuzalem amelyet le kell nyelni, a gyomron keresztül szívódik fel.

SublingualMatuzalem Sublingual
Matuzalem amelyet el kell szopogatni, a szájban szívódik fel.

1 darab
1 hónap
15.990 forint
2 darab
2 hónap
30.371 forint
Kedvezmény: -5%


A felhasználásról:

 

1. A tablettát a fóliából történő kibontás után, bő vízzel fogyasszuk el.


2. A szavatossági idő, csak az előírásoknak megfelelően tárolt termékre vonatkozik.

Szakemberek Engedélyek Tabletta rendelés Vélemények Rákgyógyítás Letölthető Céginfó TETEJÉRE
Telefonos segítség
+36 70 / 7733 059
Gyorsrendelés
Rendelés itt!
Matuzalem.co.hu © Minden jog fenntartva
Kérem értesítsenek, ha vannak akciók