A Matuzalem több mint egy flavonoid komplex.

Mindent a Matuzalem fogyasztásáról

Amennyiben a Matuzalemet először fogyasztja, ajánlott 60 vagy 90 napos használatra. Ennek során a test teljesen megtisztul a veszélyes és káros szennyező anyagoktól, melyek az eddigi élete során felhalmozódtak a szervezetében. Ezzel a lépéssél egy nagy lépést tett afelé, hogy megakadályozza a különböző betegségek kialakulásának kockázatát, lehetőségét a minimálisra csökkentse, vagy teljesen megszüntesse.
Az első 90 napos kúra után, ajánlott évente 1-3 alkalommal elvégezni a kúrát, tehát 1-3 hónapig fogyasztani egyszerre vagy megszakításokkal több alkalommal.

Matuzalem fogyasztásA Matuzalem fogyasztása által, a test belső sejtfolyamatai a tökéletes egyensúly irányába mozdulhatnak el, az immunrendszer magas szintre emelkedhet, megakadályozva a mérgező anyagok beépülését a szervezetbe. A Matuzsálem erőt és energiát adhat a szervezetének a legkegyetlenebb kórokozókkal és környezeti ártalmakkal szembeni küzdelemhez.

A leginkább ajánlott a tablettát lefekvéskor felfogyasztani, mivel így jobb hatással lehet a testünk sejtjeira, hatékonyabban fejtheti ki hatását a Matuzsálem. Azonban ha a Matuzalem álmatlanságot okoz több alkalommal is, érdemes áttérni a reggeli fogyasztásra, így reggeli előtt vagy étkezés után fogyasszuk el a tablettát.

A Matuzalem fogyasztása alatt jelentkezhetnek egy ideig emésztési zavarok, azáltal hogy a szervezet fokozatosan kezdi kiüríteni mérgező anyagait és a mérgező anyagok a széklettel és a vizelettel együtt távoznak. Miután a szervezetünk kivetette magából a mérgeket, a szervezetünk nagyon érzékenyen fog reagálni az esetleges változtatásokra, olyan értelmeben, hogy meg fogjuk érezni a mérget azonnal, ha be akar hatolni a szervezetünkbe.

Azonban a Matuzalem megtöbbszörözheti az immunrendszerük erejét, így az esetleges betegségekből jóval gyorsabban épülhetünk majd fel.

Célszerű a Matuzalem fogyasztásának megkezdésével a rossz szokások és függőségek (nikotin, alkohol, stb) abbahagyását.

FIGYELMEZTETŐ: Kérjük vegye figyelembe, hogy a Matuzsálem tabletta nem gyógyszer. A weboldalunkon gyógyhatásról pozitív állítást nem teszünk! Ezen a weboldalon kizárólag a Matuzsálemmel folytatott fejlesztési és kutatási eredményeket tesszük közre közérthető formában!

A 30 napos kúra Matuzalemmel

30 napos kúra MatuzalemmelA kúra 30 napos, 1 doboz Matuzalem elfogyasztását jelenti. Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy egészségi állapota megfelelő és ezt a Matuzalem szedésével szeretné továbbra is megőrizni, illetve legalább 40 éves, akkor az Ön számára háromhavonta 30 db (1 doboz) Matuzalem ajánlott. Negyven év alattiak számára a kúrák közti időszak 2-3 hónappal meghosszabítható.

Ön akkor egészséges, ha a Matuzalem alkalmazása közben semmi szokatlant nem tapasztal. Ám ha egyes testrészeken vagy szerveknél furcsa dolgokat tapasztal, így például hascsikarás, enyhe fájdalomérzet, műtéti hegek érzékennyé válása, az annak a jele, hogy a Matuzsálem hatóanyaga akcióba lépett.

Ezek a szokatlan érzések a Matuzalem alkalmazásának harmadik, negyedik napjára teljesen megszűnnek. Fontos, hogy ilyenkor se hagyjuk abba a Matuzalem fogyasztását, sőt érdemes a kúrát meghosszabbítani egy újabb doboz elfogyasztásával (24 nap).
A Matuzalem elősegítheti a kisebb betegségek utáni felépülést.

A 60 napos kúra Matuzalemmel

60 napos kúra MatuzalemmelA 60 napos Matuzalem-kúra a betegségekből való felépülést könnyíti meg, valamint a szervezet általános erősítését segíti el azzal, hogy flavonoidjai fokozzák a sejtek regenerálódó képességét. Így a szervezet képes lesz az öngyógyító folyamatok hatékonyabb és gyorsabb elvégzésére.

A 60 napos kúra szervezet megújító és tisztító hatást gyakorol az egészséges emberekre, megjavítja a kibillent belső sejtállapotokat, intenzíven megerősítheti az immunrendzsert, felkészítheti a szervezetet a stresszes, nehéz időszakokra.

A betegségek utáni lábadozási idő is lerövidíthető, főként akkor, ha a betegség kimondottan nagy súlyvesztést és gyengeséget okozott. Testünket sejtjeink összessége alkotja és mivel a flavonoidok regenerálni tudják a károsodott sejteket, így az egész szervezet regenerálására is képesek, ezáltal állítják vissza az egészséges működést. Közepesen súlyos betegségek esetén kiegészítőként ajánlott a felépülés elősegítésére.

A 90 napos kúra Matuzalemmel

90 napos kúra MatuzalemmelEgy műtét vagy egy hosszú betegség nagy stressz szervezetünk számára, ez pedig bizonyíthatóan csökkenti a szervezet regenerálódási képességét is, hiszen a stressz elsődleges szerepe a túlélés, tehát testünk stressz esetén mindent ennek rendel alá. A stressz lehet pozitív is tehát a túlélés szempontjából, ám amennyiben állandósul ez az állapot, a szervezet egyensúlya felborul, hiszen egyes funkcionális folyamatok megszűnnek vagy csak nagyon alacsony szinten működnek tovább. Sérülések, betegségek vagy műtétek során a szervezetet erős stresszhatás éri, ami blokkolja az egyes életfolyamatokat.
A Matuzalem viszont a benne található flavonoidoknak hála olyan mértékben lehet képes elősegíteni a szervezet regenerálódását, hogy a létrejött blokkokat feloldja és helyreállítja a szervezet funkcionális és öngyógyító mechanizmusait.

A 90 napos kúra igazi megújulást hoz az egészséges ember életébe. Olyan új energiákra bukkan, melyeket sok esetbne eddig még nem nem tapasztalt. Ha első alkalommal fogyaszt valaki Matuzalemet, érdemes a 90 napos kúrát elvégeznie, majd utána évente elegendő 1-2 hónapos kúrát tartania. A 90 napos kúra alatt, az eddigi életünk során felhalmozódó rengeteg negatív hatást tudjuk megsemmisítani, a kezdetleges mini daganatokat megszüntethetjük, így megelőzhető a későbbi nagy baj.

Néhány szabályt figyelembe kell vennünk a betegségekből való felépülés felgyorsításánál. Napi 2-3 liternyi folyadékot ajánlott elfogyasztani, enélkül ugyanis a szervezet képtelen eltávolítani a kiválasztott salakanyagokat, melyek a szervezetben maradva továbbra is károsítják a sejteket. A megfelelő hatás elérése érdekében csökkentett fehérjetartalmú étrend javasolt. Túlzott fehérjebevitel hatására olyan anyagcseretermékek jöhetnek létre a szervezetben, melyek kiválasztása feleslegesen terheli a méregtelenítést végző szerveket. Ezért a gyógyulási és felépülési szakaszban ajánlott kerülni minden olyan tényezőt, mely negatívan befolyásolhatja a szervezet regenerálódását. Súlyos betegségek esetén kiegészítő terápiaként alkalmazható.

A 180 napos kúra Matuzalemmel

180 napos kúra MatuzalemmelHogy miért nem lehet minden betegséget gyógyítani? Egyszerűen azért, mert a szervezet az adott területen képtelen sejtszinten helyreállítani a negatív folyamatokat.

Ha a káros folyamatok gyorsabban és nagyobb hatásfokkal működnek, mint a javító mechanizmusok, az egészségi állapot fokozatosan romlik. a betegséget pedig már nem lehet visszafordítani. Hogy a betegség végleg elmúljon, szükség van a gyógyító folyamatok erősítésére, a károsító folyamatok gyengítésére. Tehát elsődleges feladat az immunrendszer mielőbbi megerősítése.

A szervezet regenerálódási képessége ugyanis azon múlik, hogy az immunrendszernek milyen az állapota. Amennyiben gyenge, a regenerálódás is gyengén működik csak, viszont ha az immunrendszer képes a megfelelő működésre, a szervezet akár a legsúlyosabb betegségeket is képes lesz legyőzni.

A flavonoidok is részt vesznek az immunfolyamatok erősítésében, hiszen a természetben a növényeknél szabályozzák ezt. Gyakorlatilag a flavonoidok a növények immunanyagai. Bejutva az emberi szervezetbe pedig ugyanezeket a folyamatokat képesek véghezvinni, mint a növényeknél. Regenerálják a sejteket, ezzel kijavítják a károsodott sejteket és molekulákat, valamint a szabadgyökök megkötésével méregtelenítést is végeznek a szervezetben. A flavonoidok fokozzák az immunrendszer működését, ezzel erősítve a szervezet regenerálódását. A felépülés elősegítéséhez itt is szükség van naponta 2-3 liter folyadékra, elsősorban szénsavmentes ásványvízre, melynek ásványi anyag tartalma lehetőleg alacsony legyen (500 mg/l alatti). Valamint a fehérjeszegény étrend is javasolt.

A két fajta Matuzsálem tabletta

Matuzalem InternalMatuzsálem Internál
Tabletta belső fogyasztásra.
A tablettát le kell nyelni, a gyomorban szívódik fel a Matuzsálem.

Matuzalem SublingualMatuzsálem Sublingual
Tabletta nyelv alá.
A tablettát el kell szopogatni, a nyelv alatt a nyálkahártyán szívódik fel a Matuzsálem.

A Matuzalem tulajdonságai

Doboz tartalma: 30 darab 240mg-os tabletta

Minőségét megőrzi: a csomagoláson feltüntetett (hónap, év) hónap végéig

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, 20 C-alatt, gyermekektől elzárva tartandó

A termék minőségét tanúsítja: Cseh Köztársaság Állami Egészségügyi Intézet, Prága
Minőségtanúsítás száma: 17-120/077

Összetevők: Fermentált fekete teából készült flavonoid-kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta, tömegnövelő szerek: izomalt, hydroxypropilmethylcellulóz. Csomósodást gátlók: mikrokristályos cellulóz, magnézium sztearát, talkum. Stabilizátorok: polyvinylpyrolidon. Színezék: karamell, titán dioxid.

A Matuzsálem előállítása EP 1999935267.7 szám alatt szabadalmaztatott (név, gyártástechnológia, molekula) nanotechnológiával történik. Töménysége igazodik az élettani folyamatokhoz.

Fogyasztás előtt és után, ajánlott 20 percig nem fogyasztani más ételt, italt.

Figyelmeztetés: a készítmény felnőttek részére készült. Napi javasolt mennyiséget ne lépje túl.

Matuzalem fogyasztásSzedési javaslat
Javaslatok a Matuzalem fogyasztásához. Mennyit fogyasszunk a Matuzsálemből?
Matuzsálem rendelésMatuzálem rendelés
Rendelje meg még ma a Matuzalem tablettát, ingyenes kiszállítással
A Matuzsálem gyógyhatásaiMatuzalem Tulajdonságok
Olvassa el, hogy milyen esetekben segíthet a Matuzsálem tabletta Önnek is.
Vásárlói véleményekVélemények
Fogyasztók véleményei a Matuzalem tabletta fogyasztása után.


Kulcsszavak: Matuzsálem tabletta Matuzalem kúra, Matuzsálem fogyasztás hosszabb rövidebb ideig, regenerálódás és méregtelenítés.
Matuzsálem rák ellen
Ide kattintva rendelheti meg a Matuzalemet, 1 perc alatt!

Ingyenes kiszállítás

Cikkek az Egészségről

MatuzalemÖregedés lassítás
A sejtek öregedésének lassítása a flavonoidok jelentőségel.
Matuzsálem tablettaA hosszú élet titka
Úgy tűnik, az antioxidánsokban rejlik a hosszú élet titka.
Matuzalem flavonoidokAz Alkohol és a Nitrát
Hogyan járul hozzá az alkohol és a nitrátok, a rák kialakulásához.
Matuzalem elhízás ellenElhízás és rákkockázat
A túlsúlyosság lehet a daganat kialakulásának oka.
Rák ellenRák esetén
Küzdjön a rák ellen hatékonyan, a természet erejével!
Öregedés ellenÖregedésgátló hatás
Lassítsa le sejtjeinek öregedési ütemét, maradjon hosszan fiatal.
A Matuzsálemnek az immunerősítő hatásaImmunerősítés
Erősítse immunrendszerét, csökkentse a kockázatot.
Antioxidáns hatás
A flavonoidok erős antioxidánsok, bennük rejlik a hosszú élet titka.
Tudatos és egészséges táplálkozásRák ellen táplálkozással
A hosszú élet alapja a tudatosan is egészséges táplálkozás elérése.
Világszabadalommal védett Wipo díjas termék
Információk a Daganatokról
Agydaganat
Az agydaganat jelei, az agy- daganatok tünetei, az agytumor..
Bélrák tüneteiBélrák
A bélrák kialakulásának okai, a bélrák tünetei, bélrák kezelése.
Bőrrák tünetek jeleiBőrrák
A bőrrák tünetek, a bőrrák tünetei, bőrrák kezelés, a melnoma.
Gyomorrák tünetei jeleiGyomorrák
A gyomorrák tünetei, a gyomorrák jelei, tudnivalók gyomorrákról.
Hasnyálmirigy rákHasnyálmirigyrák
A hasnyálmirigy daganat tünetei, a hasnyálmirigyrák orvosi kezelése.
Hererák jelei tüneteiHererák
A hererák tünetei, a heredaganat jelei, a hererák tudnivalók.
Nyirokmirigy rák, daganatHúgyhólyagrák
A húgyhólyag daganat kezelése, húgyhólyagrák tünetek.
Nyirokmirigy rák, daganatLeukémia
A leukémia tünetei és kezelése, leukémia gyógyítás.
Májrák tünetei kezeléseMájrák
A májdaganat kialakulásának okai, a májrák tünetei és kezelése.
Mellrák tünetei, jeleiMéhrák
A méhrák kezelése, a méhrák tünetei és megelőzése, gyógyítása.
Mellrák tünetei, jeleiMellrák
A mellrák kialakulása, a mellrák tünetei, jelei, mellrák gyógyítás.
Mellrák tünetei, jeleiNyelőcsőrák
A nyelőcsőrák tünetei és kezelése, nyelőcső rák gyógyítás.
Nyirokmirigy rák, daganatNyirokmirigy rák
A nyirokmirigy daganat kialakulása, a nyirokmirigyrák kezelése.
Petefészekrá tüneteikPetefészekrák
A petefészekrák tünetei, kezelése, a petefészek rák megelőzése.
prosztatarák tüneteiProsztatarák
A prosztatarák tünetei és kezelése, a prosztata rák gyógyítása.
Tüdőrák tüneteiTüdőrák
A tüdőrák megelőzése, a tüdőrák tünetei és kezelése, terápiái.
Vastagbélrák tünetei, Vastagbél daganatVastagbérák
A vastagbél daganat tünetei, a vastagbélrák kezelése, végbélrák.
Árak, Engedmények

InternalMatuzalem Internal
Matuzalem amelyet le kell nyelni, a gyomron keresztül szívódik fel.

SublingualMatuzalem Sublingual
Matuzalem amelyet el kell szopogatni, a szájban szívódik fel.

1 darab
1 hónap
15.990 forint
2 darab
2 hónap
30.371 forint
Kedvezmény: -5%
Szakemberek Engedélyek Tabletta rendelés Vélemények Rákgyógyítás Letölthető Céginfó TETEJÉRE
Telefonos segítség
+36 70 / 7733 059
Gyorsrendelés
Rendelés itt!
Matuzalem.co.hu © Minden jog fenntartva