A Matuzalem immunrendszer erősítő antioxidáns.

Az Immunerősítő étrend

Immurendszer erősítő MatuzalemAz immunrendszer egészsége sok dolog függvénye. Az egyik legkritikusabb és leginkább befolyásoló tényező az étrend, ezen belül is kulcsfontosságúak a vitaminok és ásványi anyagok.

Mint az összes többi fontos biológiai rendszer, az immunrendszer tápanyagszükséglete is bizonyos körülmények között láthatóan növekszik. Ilyen dolog a stressz, a túlzott alkohol- és koffeinfogyasztás,
a környezetszennyezés, a dohányzás, a levegő és a vizek nehézfémtartalma, amely a védekezőrendszert különleges erőfeszítésekre készteti.

Az immunrendszer jó működése leginkább a natúr ételek széles választékával érhető el. Ez nemcsak a szükséges tápanyagokat fedezi, hanem más, kevésbé ismert, szintén jótékony hatású anyagokat is biztosít. A legismertebb tápanyagok, amelyek támogatják az immunrendszert a baktériumok és vírusok elleni harcban, az antioxidánsok: a béta-karotin, a C- és E-vitamin, a szelén és a cink.

Az antioxidánsok közömbösítik a szabadgyököket, amelyeket a fehérvérsejtek állítanak elő, hogy legyőzzék a fertőzéseket. Ha túl sok szabadgyök termelődik, káros sejtelváltozások jönnek létre, amelyek olyan megbetegedésekhez vezetnek, mint a rák és a szívbetegségek.

A dohányzás, a betegségek, a környezetszennyezés és a napfény túlzott hatásai mind serkentik a szabadgyökök képződését.

Az antioxidánok számos immunfunkciót láthatnak el a szervezetben. Megsemmisíthetik a baktériumokat és vírusokat, és növelhetik az immunglobulinok szintjét, melyek a vérben lévő olyan fehérjék, amelyek antitestekként működnek. Az antioxidánsok támogathatja az E-prosztaglandin és az interferon képződését, amely egy természetes vírus elleni hatóanyag.

Az antioxidánsok segítik a fagocitózist, azt a folyamatot, amely során a vérben vagy a nyirokrendszerben lévő sejtek megsemmisítik a betolakodókat.

A antioxidánsok segíthetnek a fehérvérsejteknek, hogy felismerék a betolakodókat támogatják az antitestképződést. Az antioxidánsok lehetővé tehetik új immunsejtek gyors képződését, amikor új betolakodó jelenik meg.

Rák ellen a Matuzsálemmel2014. évtől a Matuzalem tabletták a flavonoid-komplexen túl, B2, B6, B12 vitaminokat és bortermő szőlő kivonatot is tartalmaznak!

A Matuzalemben lévő szabadgyökök

A natúr élelmiszerek gyártói tőkét kovácsolnak az antioxidánsokból, és azt állítják, hogy
ezek mindenható védelmet nyújtanak a fertőzések vagy éppen olyan betegségek mint a szívbetegség, csontritkulás, bőrproblémák ellen. De túl sok antioxidánst tartalmazó táplálékkiegészítő már ellentétes hatású lehet. A túl sok C-vitamin például arra ösztönözheti a sejteket, hogy még több szabadgyököt termeljenek. Ha valaki fertőzés alatt szedi, akkor azokat a szabadgyököket is közömbösítheti, amelyek éppen a baktériumok legyőzésére jönnek létre. Savassá teszi a vizeletet, ami vesekövesedéshez vezethet.

A nagy dózisú E-vitamin például növeli az agyvérzés veszélyét, az A-vitamin túladagolása pedig felgyorsítja a tüdőrák kialakulását, ahol már találtak rákos sejteket. Elegendő gyümölcs és zöldség fogyasztása biztonságos szintre fogja emelni az antioxidánsbevitelt, ezenkivül kellő mennyiségű bioflavonoidot is szolgáltat. Ezek olyan növényi eredetű anyagok, amelyek stimulálják a szervezet védekezőmechanizmusát.

A Matuzalem a fenti problémás tulajdonságokkal nem rendelkezik. Éveken át tartó kutatások igazolták, hogy a Matuzelem egyik legfőbb előnye, pont abban rejlik, hogy hogy a szervezet által előállított L-típusú hasznos szabadgyököket, melyek a szervezet megfelelő működéséhez elengedhetetlenek, a kísérletek során nem pusztította el.

A két fajta Matuzsálem tabletta

Matuzalem InternalMatuzsálem Internál
Tabletta belső fogyasztásra.
A tablettát le kell nyelni, a gyomorban szívódik fel a Matuzsálem.

Matuzalem SublingualMatuzsálem Sublingual
Tabletta nyelv alá.
A tablettát el kell szopogatni, a nyelv alatt a nyálkahártyán szívódik fel a Matuzsálem.

FIGYELMEZTETŐ: Kérjük vegye figyelembe, hogy a Matuzsálem tabletta nem gyógyszer. A weboldalunkon gyógyhatásról pozitív állítást nem teszünk! Ezen a weboldalon kizárólag a Matuzsálemmel folytatott fejlesztési és kutatási eredményeket tesszük közre közérthető formában!

Matuzalem fogyasztásSzedési javaslat
Javaslatok a Matuzalem fogyasztásához. Mennyit fogyasszunk a Matuzsálemből?
Matuzsálem rendelésMatuzálem rendelés
Rendelje meg még ma a Matuzalem tablettát, ingyenes kiszállítással
RákgyógyításFogyasztói vélemények
Betegek, fogyasztók véleménye a Matuzalem tablettáról használat után.
A Matuzsálem gyógyhatásaiErősebb Immunrendszer
Immunerősítő étrend. A Matuzalem készítményben lévő szabadgyökök.

Szakemberek Engedélyek Tabletta rendelés Vélemények Rákgyógyítás Letölthető Céginfó TETEJÉRE
Telefonos segítség
+36 70 / 7733 059
Gyorsrendelés
Rendelés itt!
Matuzalem.co.hu © Minden jog fenntartva