A Matuzalem csúcstechnológiás antioxidáns tápanyag.

Antioxidáns flavonoid komplexAz antioxidáns Matuzalem

A termék flavonoid komplexet tartalmaz, mely azzal a speciális tulajdonsággal bír, hogy a rendellenesen működő sejteket is felismeri. Sok megbetegedés kialakulásában szerepet játszanak a patológiailag emelkedett szabadgyökök. Bizonyított tény, hogy ezernél is több betegség kialakulásáért részben a szabadgyökök is felelőssé tehetők.

FIGYELMEZTETŐ: Kérjük vegye figyelembe, hogy a Matuzsálem tabletta nem gyógyszer. A weboldalunkon gyógyhatásról pozitív állítást nem teszünk! Ezen a weboldalon kizárólag a Matuzsálemmel folytatott fejlesztési és kutatási eredményeket tesszük közre közérthető formában!

A szabadgyökök kialakulása és elpusztulása közti egyensúlyi helyzet felborulhat, ezt nevezzük oxidációs stressznek, melyet több tényező is kiválthat. Főként a környezeti hatások, az életvitel, de emellett egyéb körülmények is befolyásolhatják.
A szabadgyökök olyan reakciókat váltanak ki, melyek következményeként sérül a sejt, a szövet vagy akár egy egész szerv. Szabadgyököknek nevezzük az olyan atomokat, molekulákat, molekularészecskéket, melyekben legalább egy párosítatlan elektron található és kis ideig önállóan is képesek élni.

A szabadgyök lehet kationos (pozitív), anionos (negatív), illetve semleges (elektroneutrális) töltésű. A hidrogén atom a legegyszerűbb gyök, mely nem párosított, mivel csak egyetlen elektront tartalmaz. Emellett nitrogén, oxigén és más organikus vegyületekből származó szabadgyökök is léteznek.
A szabadgyökökre jellemző, hogy kimondottan reaktívak, pár nélküli elektront tartalmazó molekuláik más molekulákat keresnek, hogy aztán tőlük elektronokat szerezzenek, melyeket aztán oxidálnak, ezért nevezzük őket oxidánsoknak.

A szabadgyökökből alakulnak ki a metabolitok – anyagcseretermékek – melyek szintén reaktívak, sőt gyakran az anyamolekulánál is reaktívabbak, mérgezőbbek. A szuperoxidos anionok (szuperoxidok) és a hirdoxylgyökök is az oxigéntől elvont szabadgyökök közé sorolhatók. Az oxigén anyagcseretermékei, vagyis reaktív metabolitjai tartalmazzák az egyszerű oxigént (O2), az ózont (O3) és a klórsavat (HOCl), vagyis a hidrogénperoxid nem-gyökmolekuláit egyaránt.

A biológiailag rendkívül fontos molekulákkal – lipidek, nukleinsavak, proteinek – a szabadgyökök rövid idő alatt reakcióba lépnek és elsődlegesen kárt okoznak bennük. A sejtek másodlagos károsítását azok az új termékek okozzák, melyek az ezután következő reakciók, illetve azok egymásra gyakorolt hatásai által keletkeznek (pl. aldehidek).

Szabadgyökök ellen antioxidáns készítményekkelA szabadgyökök olyan mértékben képesek károsítani a szervezet működéséhez szükséges molekulákat, hogy előidézheti a sejtek működésképtelenségét, de akár az egész szervezet pusztulását is.
Általában az oxigén jelenléte határozza meg, hogy a szabadgyök a biológiai rendszerekben negatív vagy pozitív hatással bír-e. Tehát egyrészt az élet alapfeltétele, mivel vízzel történő redukciója az ATP szintézisének alapja a szervezetben, másrészt viszont az élettel összeegyeztethetetlen is lehet, mivel az oxigén forrása lehet a rendkívül toxikus reaktív metabolitoknak.

Az 1950-es években fedezték fel, hogy az élő szervezetekben oxigén-szabadgyökök vannak jelen. Alapesetben az oxigén atomhoz két elektron kapcsolódik (O2). Ám ha bármilyen oknál fogva a pozitív töltésű oxigén atom pár nélkül marad, a két elektron a negatív töltésű atomhoz kerül. A szabadgyököket pedig éppen azok az oxigén atomok alkotják, melyek úgy bomlanak fel, hogy mindkettőhöz egy-egy elektron tartozik.

A szabadgyökök élettartama leginkább a szikrához hasonlítható. A szabadgyökök a sejtek falából igyekeznek az elektront kiszakítani. A sérült sejteket a mecrophagok feladata eltakarítani, amennyiben ez nem történik meg, a károsodott sejt működésében zavarok léphetnek fel, ebből akár rákos sejtek is kialakulhatnak.
Egyetlen másodperc elég ahhoz, hogy oxigén-szabadgyökök milliói kerüljenek be a sejtek közé és okozzanak hatalmas károsodásokat.

A szabadgyököknek lényeges fiziológiai szerepük van a biológiai mechanizmusokban, melyek közé tartozik a reprodukció vagy a fagocitózis, valamint olyan biokémiai reakciók, melyek működése a szabadgyököktől függ, mint a karboxil-, hidroxil- és néhány oxidációs reakció, valamint a dezoxiribonukleotidok (DNS) létrejötte.
A szabadgyökök az ember szervezetében kijelölt helyükön és folyamatos ellenőrzés alatt működnek. Az oxigén reaktív metabolitjainak autotoxikus hatása ellen, a szervezet káprázatos módon képes védekezni. Ha a szabadgyökök már kialakultak és a szövetek károsodtak, fantasztikus módon ismeri fel a sérült molekulákat és távolítja el a sérülés termékeit.

Ugyanakkor a szervezetben végbemenő egyes reakciók során felszabaduló szabadgyökök toxicitása a szervezet működéséhez is felhasználható. A szervezet rendelkezik olyan védelmi mechanizmusokkal, melyek a szabadgyökök ellenőrizhetetlen reakciói ellen jöttek létre, hogy lehetetlenné tegyék a szabadgyökök kialakulását vagy csökkentsék azok káros hatásait az antioxidánsok által. Ám ez a védelmi rendszer csak akkor működik jól, ha minden eleme ép. Amennyiben valahol sérülés keletkezik, a rendszer többé nem képes ellátni a védelmet és a molekulák, sejtek és szervek károsodhatnak, mely folyamat végén a szervezet akár teljesen el is halhat.

Dr. Matuzalem, Az antioxidánsokTámogassa meg szervezetét antioxidánsokkal, segítse immunrendszerét Matuzalem flavonoid komplex kúrával.
Több darab Matuzsálem rendelése esetén kedvezmények!

Az Oxidatív stressz felszámolása

Az oxidatív stressz a szabadgyökök, a nitrogén és az oxigén reaktív metabolitjainak káros hatása. Az oxidatív stressz jelentheti a nitrogén vagy oxigén reaktív metabolitjainak kialakulása és elpusztulása közti egyensúly felborulását a kialakulás javára, melyekből a károsítások következnek. Lényegében az oxidatív stressz során biológiailag rendkívül fontos szerepet játszó sejtek és Antioxidánsok DNS védő hatásamolekulák károsodnak, ez pedig többféle betegség kialakulásához is vezethet.

Az oxidatív stressz következménye lehet a CA2+ ionok intracelluláris elszaporodása és a vas ionok felszabadulásának megnövekedése is. Valószínűleg a DNS molekulák károsodásában is ez a megnövekedett koncentráció játszik szerepet az endonukleázis aktivitása révén.

Hogy az oxidatív stressz mennyire káros, az több tényezőtől is függ. Lehet egy sérült molekula típus – lipid, protein, nukleonsav –, egy mechanizmus, melynek során a károsodás létrejön – xenobiotikum vagy gyógyszer általi indukció, fenotén típusú kémia, enzimaktivitás (xantin-oxidáció, NO-szintézis) –, valamint az oxidatív stressz fajtája.

Az oxidatív stressz sok betegség kialakulásában illetve továbbfejlődésében lehet meghatározó. A reaktív metabolizmusok és a szabadgyökök egyaránt kiválthatják az oxidatív stresszt az ember szervezetében, egyrészt belsőleg kialakulva, másrészt az olyan káros hatások által, mint az UV-sugárzás, légszennyezettség, dohányzás.
Tudományos kutatások kimutatták, hogy az emberi szervezet képes lenne a 120 éves kort is elérni, s hogy ez csak ritkán fordul elő, szintén az oxidációs folyamatoknak köszönhető, melyek a sejtek idő előtti öregedését okozzák.

Genetikával foglalkozó kutatók utánajártak, hogy a nők átlagéletkora miért magasabb a férfiakénál. Egyes feltételezések szerint az ok az lehet, hogy a terhesség során, illetve a születéskor őssejtek kerülnek vissza az anya szervezetébe, melyek elsődleges funkciója, hogy regenerálják a szülő nő szervezetét. Az őssejtek felnőtt emberek esetében azonban csak meghatározott feladatok végrehajtására alkalmasak.

Matuzalem InternalMatuzsálem Internál
Tabletta belső fogyasztásra.
A Tablettát le kell nyelni, a gyomorban szívódik fel a Matuzsálem.

Matuzalem SublingualMatuzsálem Sublingual
Tabletta nyelv alá.
A Tablettát el kell szopogatni, a nyelv alatt a nyálkahártyán szívódik fel a Matuzsálem.

Antioxidáns hatás a DNS-en belülA MATUZALEM készítmények hatóanyaga nem hagyományos klasszikus teakivonat! Nem ultraszürővel kiszürt, vagy főzéssel, forrázással való kivonás az alkalmazott technológia.

Az Antioxidánsok rendkívüli szerepe

Antioxidáns stresszAz antioxidánsok rendkívül fontos szerepet töltenek be a szervezetünkben. A napjainkra jellemző, stresszel teli életvitel, valamint a lakosság többségét érintő rossz táplálkozási szokások eredményeképpen az immunrendszer túlzott megterhelése elsősorban a betegségek számának növekedésében és az általános egészségromlásban nyilvánul meg.

Az antioxidánsok – elegendő mennyiségű bevitel esetén – képesek jelentősen "megkönnyíteni" az immunrendszer dolgát, mivel elősegítik a szervezet méreg-telenítését, azaz a sejteket, szöveteket, idegrendszert, stb. károsító toxikus anyagok hatástalanítását és kiválásztását a szervezetből. Lényeges az a tény is, hogy egy kevésbé leterhelt immunrendszer könnyebben "elbánik" a különböző betegségekkel és fertőzésekkel.

A Matuzalem hatóanyaga egy flavonoid-komplex amely a természetben a növényi anyagcsere végtermékeként képződik, és a gyártás során ez a hatóanyag kizárólag tiszta növényi nyersanyagból, fermentált fekete tealevelekből kerül kivonásra.

A nyilvánosan hozzáférhető és eddig ismert információk és tudományok eredmények szerint az ilyen típusú anyagoknak nincsenek mellékhatásai. A szervezet az anyagcsere-folyamatokba gond nélkül befogadja a flavonoidokat, és a fölösleg természetes módon kiürül. Mivel ez az anyag a betegségek gyógyításánál segítő és támogató feladatot tölt be, ezért ma már megszokott dolognak számít az, hogy a betegeknek antioxidánsok, vagy antioxidáns hatásukról ismert teák és élelmiszerek fokozott bevitelét javasolják.

A Matuzalem antioxidáns erejének viszonyítása (átlagos értékek):

 • Termék, Aktivitás mmol/l
 • E vitamin = 1,00
 • Kiwi = 1,91
 • Citrom = 2,55
 • Narancs = 2,16
 • Hagyma = 1,54
 • Fokhagyma = 0,72
 • Zöld tea = 1,59
 • Vörös bor = 2,40
 • Méz = 0,00
 • Matuzalem = 10,54

Matuzalem fogyasztásSzedési javaslat
Javaslatok a Matuzalem fogyasztásához. Mennyit fogyasszunk a Matuzsálemből?
Matuzsálem rendelésMatuzálem rendelés
Rendelje meg még ma a Matuzalem tablettát, ingyenes kiszállítással


Matuzsálem rák ellen
Ide kattintva rendelheti meg a Matuzalemet, 1 perc alatt!

Ingyenes kiszállítás

Cikkek az Egészségről

MatuzalemÖregedés lassítás
A sejtek öregedésének lassítása a flavonoidok jelentőségel.
Matuzsálem tablettaA hosszú élet titka
Úgy tűnik, az antioxidánsokban rejlik a hosszú élet titka.
Matuzalem flavonoidokAz Alkohol és a Nitrát
Hogyan járul hozzá az alkohol és a nitrátok, a rák kialakulásához.
Matuzalem elhízás ellenElhízás és rákkockázat
A túlsúlyosság lehet a daganat kialakulásának oka.
Rák ellenRák esetén
Küzdjön a rák ellen hatékonyan, a természet erejével!
Öregedés ellenÖregedésgátló hatás
Lassítsa le sejtjeinek öregedési ütemét, maradjon hosszan fiatal.
A Matuzsálemnek az immunerősítő hatásaImmunerősítés
Erősítse immunrendszerét, csökkentse a kockázatot.
Antioxidáns hatás
A flavonoidok erős antioxidánsok, bennük rejlik a hosszú élet titka.
Tudatos és egészséges táplálkozásRák ellen táplálkozással
A hosszú élet alapja a tudatosan is egészséges táplálkozás elérése.
Világszabadalommal védett Wipo díjas termék
Információk a Daganatokról
Agydaganat
Az agydaganat jelei, az agy- daganatok tünetei, az agytumor..
Bélrák tüneteiBélrák
A bélrák kialakulásának okai, a bélrák tünetei, bélrák kezelése.
Bőrrák tünetek jeleiBőrrák
A bőrrák tünetek, a bőrrák tünetei, bőrrák kezelés, a melnoma.
Gyomorrák tünetei jeleiGyomorrák
A gyomorrák tünetei, a gyomorrák jelei, tudnivalók gyomorrákról.
Hasnyálmirigy rákHasnyálmirigyrák
A hasnyálmirigy daganat tünetei, a hasnyálmirigyrák orvosi kezelése.
Hererák jelei tüneteiHererák
A hererák tünetei, a heredaganat jelei, a hererák tudnivalók.
Nyirokmirigy rák, daganatHúgyhólyagrák
A húgyhólyag daganat kezelése, húgyhólyagrák tünetek.
Nyirokmirigy rák, daganatLeukémia
A leukémia tünetei és kezelése, leukémia gyógyítás.
Májrák tünetei kezeléseMájrák
A májdaganat kialakulásának okai, a májrák tünetei és kezelése.
Mellrák tünetei, jeleiMéhrák
A méhrák kezelése, a méhrák tünetei és megelőzése, gyógyítása.
Mellrák tünetei, jeleiMellrák
A mellrák kialakulása, a mellrák tünetei, jelei, mellrák gyógyítás.
Mellrák tünetei, jeleiNyelőcsőrák
A nyelőcsőrák tünetei és kezelése, nyelőcső rák gyógyítás.
Nyirokmirigy rák, daganatNyirokmirigy rák
A nyirokmirigy daganat kialakulása, a nyirokmirigyrák kezelése.
Petefészekrá tüneteikPetefészekrák
A petefészekrák tünetei, kezelése, a petefészek rák megelőzése.
prosztatarák tüneteiProsztatarák
A prosztatarák tünetei és kezelése, a prosztata rák gyógyítása.
Tüdőrák tüneteiTüdőrák
A tüdőrák megelőzése, a tüdőrák tünetei és kezelése, terápiái.
Vastagbélrák tünetei, Vastagbél daganatVastagbérák
A vastagbél daganat tünetei, a vastagbélrák kezelése, végbélrák.
Árak, Engedmények

InternalMatuzalem Internal
Matuzalem amelyet le kell nyelni, a gyomron keresztül szívódik fel.

SublingualMatuzalem Sublingual
Matuzalem amelyet el kell szopogatni, a szájban szívódik fel.

1 darab
1 hónap
15.990 forint
2 darab
2 hónap
30.371 forint
Kedvezmény: -5%


A felhasználásról:

 

1. A tablettát a fóliából történő kibontás után, bő vízzel fogyasszuk el.


2. A szavatossági idő, csak az előírásoknak megfelelően tárolt termékre vonatkozik.

! Az ezen az oldalon (Matuzalem.co.hu) található információk, szolgáltatások, termékről közölt információk, nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz! A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
Szakemberek Engedélyek Tabletta rendelés Vélemények Rákgyógyítás Letölthető Céginfó TETEJÉRE
Telefonos segítség
+36 70 / 7733 059
Gyorsrendelés
Rendelés itt!
Matuzalem.co.hu © Minden jog fenntartva