A Matuzalem több mint egy flavonoid komplex.

Az alkohol daganatképző hatásai

A nagyobb mennyiségű sör és az égett szeszes italok rendszeres fogyasztása fokozza a végbélrák előfordulását. Kísérleti vizsgálatok igazolják, hogy alkohol adása a végbélben sejtkárosodást, végül rosszindulatú elváltozást okoz a keletkező, fokozott acetaldehid koncentráció következtében. Különösen veszélyes a nagyobb mennyiségű, napi egy liter sör vagy a tömény szesz rendszeres fogyasztása.

Azonban nemcsak a végbélben okoz az alkohol elváltozásokat, hanem számos más daganat a szájüreg, a gége, a garat, a nyelőcső, a gyomor, a máj és a hasnyálmirigy daganatainak kifejlődésben is kockázati tényezőként szerepel.

Az ajak, a szájüreg és garat rosszindulatú daganata okozta halálozás férfiaknál 1981 és 1996 között 1300-ról 2675-re emelkedett. Hasonló tendenciát mutatott ezen időszakban a nyelőcső rosszindulatú daganat okozta halálozás, amely 520-ról 1252-re nőtt.

Irodalmi adatok szerint, ha az alkoholt nem fogyasztók és nem dohányzók rákra vonatkozó relatív Matuzalemmel az alkohol ellenrizikófaktorát I-nek vesszük, az alkoholt fogyasztóké 15, a dohányosoké 12. Ha valaki naponta 75 g alkoholnál többet fogyaszt és napi 20 cigarettánál többet szível, akkor ez a rizikófaktor 15 x 12-re emelkedik.

Ezek az adatok igazolják a szájüregi rákban elhaltak tekintélyes számát. Hasonló vizsgálati eredményekről számoltak be hazai jelentések is. A túlzott alkoholfogyasztás is hozzájárul a rosszindulatú daganatok emelkedéséhez.

A tömény szesz növeli a kockázatot a daganatok kifejlődésében. Az alkoholfogyasztás dózisfüggő, ami arra utal, hogy az alkoholfogyasztás növelésével arányosan nő a rosszindulatú daganatok kockázata.

Az alkohollebontásból származó acetaldehid toxikus hatásán túl, fokozza a sejtszaporulatot, továbbá kromoszómakárosodásokat okozva válik daganatképzővé. A hazai adatok az alkoholisták számát 700-800 ezerre becsülik, akiknek egyharmada alkoholbeteg.

A két fajta Matuzsálem tabletta

Matuzalem InternalMatuzsálem Internál
Tabletta belső fogyasztásra.
A tablettát le kell nyelni, a gyomorban szívódik fel a Matuzsálem.

Matuzalem SublingualMatuzsálem Sublingual
Tabletta nyelv alá.
A tablettát el kell szopogatni, a nyelv alatt a nyálkahártyán szívódik fel a Matuzsálem.

Daganatot előidéző anyagok élelmiszereinkben

Élelmiszereink egyaránt tartalmaznak rákkeltő és daganat ellen védő anyagokat.

Daganatkeltő fontosabb anyagok:

  • Nitrózaminok
  • Policiklikus szénhidrogének
  • Élelmiszerek tartósítására használt só
  • Aflatoxin

A Nitrózaminok tumorképző hatása

A fehérjékből, mikrobakteriális lebontás során keletkező aminok és a szervezetbe kerülő nitrátok vagy képződő nitritek reakciója során rákkeltő hatású nitrózaminok keletkeznek.
A nitrátnak nincs közvetlen rákkeltő hatása. Nitritek a szervezetben is képződnek, amikor egyes baktériumok a nitrátokat nitritekké redukálják.

A nitrátok táplálékkal, elsősorban zöldségfélékkel kerülnek a szervezetbe, de a pácolt húsáruk és az ivóvíz is tartalmaz bizonyos. mennyiségű nitrátot.
A gyökérzöldségek közül a sárgarépa, a cékla, a retek és a petrezselyem nitráttartalma a fajta nitrát felhalmazó képességétől függően változik.

Hasonlóan nitrátfelhalmozódásra hajlamos a paraj, a saláta és a káposzta. Csökkenteni lehet a gyökérfélék nitráttartalmát, ha a végeit levágjuk.
A nitrit a húsiparban, bizonyos termékekben engedélyezett, színt és ízt adó adalékanyag, de ha az aminokkal nitrózaminokat képez, rákkeltő. Mivel a nitrózamin kialakulás jelentős mennyiségben a gyomorban történik, a magas nitrát és nitrittartalom és a gyomorrák között szoros összefüggést tapasztaltak.

A nitritképződést a gyomorban elsősorban a C-vitamin gátolja.

Matuzalem fogyasztásSzedési javaslat
Javaslatok a Matuzalem fogyasztásához. Mennyit fogyasszunk a Matuzsálemből?
Matuzsálem rendelésMatuzálem rendelés
Rendelje meg még ma a Matuzalem tablettát, ingyenes kiszállítással
A Matuzsálem gyógyhatásaiErősebb Immunrendszer
Immunerősítő étrend. A Matuzalem készítményben lévő szabadgyökök.
Vásárlói véleményekVélemények
Fogyasztók véleményei a Matuzalem tabletta fogyasztása után.


Szakemberek Engedélyek Tabletta rendelés Vélemények Rákgyógyítás Letölthető Céginfó TETEJÉRE
Telefonos segítség
+36 70 / 7733 059
Gyorsrendelés
Rendelés itt!
Matuzalem.co.hu © Minden jog fenntartva